Farsund feriepark - sørlandsferie på sitt beste!


Unikt beliggende i sjøkanten, med en spennende historie om bosetting i 2000 år og en hvalfanger som våget mer enn de fleste, tilbyr Farsund feriepark et mangfold av aktiviteter for alle - alt med smag av salt hav!


Farsund feriepark ligger i idylliske omgivelser på sydspissen av Norge. Skjærgården rammer inn den lille ferielandsbyen vår innerst i Bjørnevågbukta. Stedets sjarmerende historie er bevart, både i form og atmosfære. Alle deler av Farsund feriepark er bygget for å inspirere deg som gjest, enten du reiser med fiskeutstyr, tursekk eller med barnevogn. Her bor du godt midt i naturen, rett ved sjøen, og i et spennende og opplevelsesrikt område.


Farsund feriepark består av høystandard feriehus med 3 eller 4 soverom. Alle soverommene har egne bad. I tillegg er det en koselig restaurant, flotte møte fasiliteter, lounge, båtutleie, preppebu for fiskere, turløyper, lekeplass og et omfattende program med aktiviteter for alle. Farsund feriepark ligger idyllisk plassert, på sydspisen av Norge, beskyttet av de hundrede holmer og skjær. Kun 1,5 timer fra Kristiansand og 2,5 timer fra Stavanger


Idylliske omgivelser på sørspissen av Norge!

FARSUND FERIEPARK

Ekte sørlandsidyll!

1,5 time fra Kristiansand

2,5 timer fra Stavanger

Aktiviteter innendørs:

Møterom, billett til Sørlandsbadet

Aktiviteter utendørs:

Båtutleie, lekeplass, natursti, fisking

Antall soverom: 122

Antal senger totalt: 254 stk

495,-*

Antall soverom med bad:

122 stk

Antall møterom: 4 stk

Flere flotte møterom med god kapasitet

Bo behagelig i flotte hus med stue, kjøkkenkrok og 3 eller 4 soverom. Alle soverommene har egne bad.

FANTASTISKE PRISER SØRLANDSBADET 
www.sorlandsbadet.no

*Gjelder i flersengsrom for grupper over 40 pers. i minimum to døgn