LES MER OM HAVNA FERIEPARK www.havnaferiepark.no

Havna feriepark ligger på naturskjønne Tjøme, rett ved vakre Røssesundet i Færder Nasjonalpark.


Du finner flotte svaberg og sandstrender med fantastiske bade- og turmuligheter. Du kan gå til «Verdens ende» eller oppleve skjærgården med båt eller kajakk. Med sin unike plassering i vannkanten, er Havna feriepark særdeles godt egnet til opphold for hele familien, barn som voksen, og til møter/konferanser. Etter omfattende oppussing fremstår det som et moderne sted med et hav av muligheter så vel innenfor som utenfor dørene.


Man kan leie alt fra store helt nyoppussede hytter med inntil 6 sengeplasser, bad/wc, kjøkken, stue og spise- stue til hotellrom eller Deluxe leiligheter med alt av fasiliteter. Alt til veldig gode priser. Gruppene får egne fellesområder på hotellområdet. Uteområdet er veldig fint både sommer og vinter med mange muligheter for spennende aktiviteter.


Svabergene går rett ned til vannkanten og vannet er dypt rett utenfor!

En perle i Oslofjorden

575,-

Rett i nærheten av Havna feriepark ligger AKTIV FRITID som er en fantastisk flott aktivitetspark. Her er det mange muligheter for store og små, erfarne og nybegynnere. Vi har et godt samarbeid og de tilbyr våre kunder meget gode priser.