Kun to timer fra Bergen ligger en av Norges mest spennende feriedestinasjoner.


Myrkdalen feriepark er inspirert av naturen rundt. Går du inn vil du oppleve en behagelig og frisk atmosfære. Se ut det ene vinduet og du ser rett i et fantastisk skianlegg. Se ut det andre, og du ser flotte turområde både sommer – og vinterstid.

Ferieparken består av Myrkdalen hotell og en landsby rundt med leiligheter og hytter.

Hotellet har 112 rom med til sammen 375 senger. Alle rom holder internasjonal standard – med fine fargetoner og lekre detaljar. Hotellet har gode konferansefasilitetar, to lekerom og tre restaurantar. Maten smaker som landskapet, vilt og rent – med innslag av friske overraskelser!

Myrkdalen har mye å by på sommer som vinter!

MYRKDALEN FERIEPARK

Ved foten av et fjell, i en vakker dal!

120 min fra Bergen

Aktiviteter innendørs:
Lekerom for barna og multimediarom for de litt eldre barna.

Aktiviteter utendørs:

Skisenter rett utenfor døren. Masse turmuligheter sommer som vinter.

Antall soverom: 112

Antal senger totalt: 375 stk

Antall møterom: 7 stk

Rom med bad: 112

Den største salen er på 180 kvm og rommer 200 personer i kino-oppsett og 130 personar i klasserom-oppsett. Salen kan deles inn i to mindre enheter som tar 60 / 90 personer i kino-oppsett eller 44/ 76 i klasserom-oppsett.

Konferansefasiliteter

I tillegg til de store salene har hotellet tre møterom.  utover dette så kan flere av rommene i restaurantene brukes om det er behov

I Myrkdalen kan du også bo i leiligheter eller hytter. Her varierer det på størrelse, men alle er av god og moderne standard. Dette er et fint supliment til hotellet og gjør at det er en meget stor total kapasitet.

595,-

AKTIVITETSTILBUD SOMMER 
I MYRKDALEN SE myrkdalen.no
Gjelder utenom skisesongen