Eventyrlyst på gjestegaarden og verden forøvrig!


Velkommen til Søstrene Storaas hotell som med sin spennende familiehistorie setter en unik ramme på konferansen eller turen deres. Storaas omtales som et designhotell midt i skogen og vertskapets spennende familiehis- torier fra hele verden, preger interiøret. Her er det slektskap til alt fra Thor Heyerdahl, Petter Dass og Victor Hugo. Dette er et sted for de viktige avgjørelsene og de gode samtalene.

Her finner du roen i en stressfri atmosfære. Gården ligger vakkert til rett under Blefjell ved Kongsberg kun 90 min fra Oslo. Storaas kan tilby mange aktiviteter. Hotellet har egen strand ved et koselig vann og naturen rett utenfor døren.

Storaas-familien har stått bak utviklingen av Storaas Gjestegaard fra oppstarten i 1990 og fram til i dag. Både mor, far og de fire døtrene har til tider vært involvert i driften. I dag jobber søstrene Henriette, Solveig og Else sammen med pappaen Jarle på stedet og tilbudet er utvidet til "Eventyrlyst på Gjestegaarden og i verden for øvrig!" Familiehistorien til søstrene Storaas bringer deg rund til mange land og flere verdensdeler.

SØSTRENE STORAAS

Et unikt hotell i vakkert landskap

575,-

90 min fra Oslo

Aktiviteter innendørs:
Møterom, teambuildings aktiviteter, kokkekurs

Aktiviteter utendørs:

Kano, teambuildings aktiviteter, natursti, fisking, turer i fjellet

Antall soverom: 59

Antal senger totalt: 130 stk

Antall soverom med bad:

50 stk

Antall møterom: 6 stk

Mange av soverommene på Storaas har hver sin spesielle historie

Se filmen under for en liten smakebit...

Flott natur rett utenfor døren...

Storaas har møterom for den gode samtalen, når noe virkelig skal feires eller når mange skal møtes

33 80 17 00