Opplev bandet Jerusalem i Jerusalem!

Vi i Gulsrud reiser er utrolig stolte av å kunne få tilby en tur til Jerusalem i Israel sammen med det legendariske svenske kristne rockebandet Jerusalem.

Opplev bandet Jerusalem i Jerusalem!

 

 


Pris for denne reisen er KUN KR. 10.000,-
Dato for reisen er 13. – 17. juni 2020. 

Fly fra både Gøteborg og Oslo. Se informasjon nederst på siden. MERK Flytidene på returen til Gøteborg. 

Ulf Christiansson, eller Uffe, som mange kaller han, trenger ingen ytterligere presentasjon. Allikevel er det verdt å nevne at Sweden Rock Magazine bare for få år siden kåret Uffe til Sveriges beste rockestemme! Jerusalem har til dels holdt det gående helt siden oppstarten i 1975, og ga for noen år siden ut plata "She". Bandets frontfigur Ulf "Uffe" Christiansson er aktuell med selvbiografien sin: "Det var värt altihop".
Storhetstiden var nok likevel på 80-tallet med plater som Volym 1 og 2, Krigsman og Dancing on the head of the serpent. Nå skriver Uffe på nytt stoff, har eget studio, og hvem vet? Kanskje blir det platelansering også i Jerusalem?


Det blir ikke tid til noen rundreise i Israel denne gangen, men planen er at det blir mulighet for å melde seg på tur til Betlehem og Dødehavet.
I tillegg vil vi få til litt guiding/vandring en av dagene innom noen av de mest kjente stedene i Jerusalem som Gravkirken, via Dolarosa, Oljeberget, Getsemane og selvsagt klagemuren. 
Det er allerede booket en akkustisk konsert i Christ Church, ved gamlebyen, den ene av kveldene, og når dette skrives, jobbes det med å finne et aktuelt sted for den store rockekonserten. Én ting er sikkert; det blir i den nye delen av Jerusalem.
Med seg i bandet og til Jerusalem har Uffe med seg sin sønn Philip som allerede har rukket å spille med bandet i flere år, og som var med på «father 2 son-tour». Han har en kraftfull og flott stemme, akkurat som sin far, og er med og gir bandet et ungdommelig uttrykk. I tillegg er Jerusalem-veteran Anders Mossberg med på bass. Anders har spilt med Jerusalem på fem av platene og har turnert mye med bandet. Bak trommene sitter selveste Micke Ulvsgard, som også spilte fast med Jerusalem på 80- og 90-tallet og også i perioder siden. På gitar og keyboard finner vi også et utrolig spennende navn; Carl Johan Grimmark, gitarist i det svenske bandet NARNIA, som er svært aktive fortiden både med konserter og nytt album.

Reiseleder på turen vil være Øystein Kilde som har god kjennskap til både bandet Jerusalem og byen. Han har med sine 45 konserter med bandet blitt godt kjent med medlemmene og har tidligere også vært i Jerusalem sammen med Gulsrud reiser. Han er en ekte blodfan og har i årevis lagt opp ferien til familien sin etter turnelista til bandet.

Det er all grunn for å mimre med Ulf "Uffe" Christiansson og Jerusalem på slagere som "Krigsman", "Noa" og "Pappa vem har gjort".

Gruppa har 45 års-jubileum i 2020 og hva kunne vært bedre enn å markere dette nettopp i Jerusalem, sammen med gode venner og musikkelskere.

Jerusalem er bandet, som unge på 70- og 80-tallet bygde sin tro på! De står fremdeles fjellstøtt og er like aktuelle, OG de er med Gulsrud reiser til Jerusalem!

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 10.000,- per person i dobbeltrom *
Dato: 13. - 17. juni 2020
Flyreise: Vi har booket fly fra Oslo og Gøteborg. VIKTIG at du velger hvor du vil reise fra i påmeldingssjema. 
Fly fra Oslo med mellomlanding Wien begge veier. Det er en times tidsforskjell til Israel. 
Avreise fra Gardermoen 13. juni kl 06.45 med ankomst Tel Aviv kl 17.45. lokal tid.
Hjemreise fra Tel Aviv 17. juni kl 16.10 med ankomst Gardermoen 23.05 

Fly fra Gøteborg med mellomlanding i Brussel begge veier. Det er en times tidsforskjell til Israel. 
Avreise fra Gøteborg 13. juni kl 07.00 med ankomst Tel Aviv kl 15.05 lokal tid.
Hjemreise fra Tel Aviv 18. juni kl 04.50 med ankomst Gøteborg 11.15 

Tilslutningsfly: Flyvningene går så tidlig på denne turen at de som trenger fly fra andre steder i Norge eller Sverige må komme dagen før og må påregne en overnatting. 
Bosted: Vi bor på 3* hotell sentralt i Jerusalem så det er gangavstand til det meste. Mer info kommer!
Inkludert i prisen: Flyreise, Transport frem og tilbake til flyplassen, hotell med frokost og middag fire netter, norsk reiseleder, to konserter med bandet Jerusalem. 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 3900,-, utflukter,  alle lunsjer, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening ca 50 USD. 
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 

* Spesielle vilkår for reisene til 10.000,-
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene ble satt våren 2019. Flybilletter og andre transporttjenester på reisene i 2020 er ikke helt klare da reisene ble lagt ut for salg, og det kan derfor forekomme endringer Prisene forutsetter normal flypris og er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til ca 11. måneder før den enkelte reise.  Se for øvrig våre standard reisevilkår

PÅMELDINGSSKJEMA

I Israel er tips en del av lønnen til de om jobber i serviceyrker. Dette er ikke inkludert i turprisen (ca 40 USD). Dette betales kontant til guide/reiseleder. 
Fyll inn feltene under for å melde deg på vår tur til Israel. 

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 3 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   

Vær oppmerksom på at passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato.
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 8 uker før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Skal dere bo på dobbeltrom så holder det at dere fyller ut ETT påmeldingsskjema! 

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser
på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 

Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med. 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone