Følg i Paulus' fotspor på Malta! Reiseledere er Kari Elise og Runar Liodden. FULLTEGNET!

Bli med oss til vakre Malta med sin spennende historie og vakre natur. Her skal vi følge i Paulus' fotspor og ellers se noen av Maltas 365 kirker og annen flott arkitektur. Det vil også bli kveldssamlinger med åndelig og sosialt påfyll.

Følg i Paulus' fotspor på Malta! Reiseledere er Kari Elise og Runar Liodden. FULLTEGNET!

Kari Elise og Runar Liodden er et reiseglad ektepar på 45 år, bosatt i Modum. Kari Elise driver firmaet Kreativt Fokus hvor hun har gitt ut flere bøker og kortserier med bibeltekster og egne fotografier. Runar er en engasjert prest og kursholder.

Pris for denne reisen er KUN KR. 10.000,-
Dato for turen er 25. april - 2. mai

 

 

PROGRAM    

DAG 1 LØRDAG 25. april: NORGE - MALTA
Fly fra Torp, Sandefjord. Transport til vårt hotell, Dolmen, i St. Pauls bay.

DAG 2 SØNDAG 26. april: MDINA OG RABAT
Vi tar den naturskjønne ruten til Mdina, Maltas gamle hovedstad. Det er en av verdens fineste eksempler på en fortsatt bebodd middelalderby. Vi besøker katedralen som antas å stå på stedet som opprinnelig ble okkupert av Publius. Han var romersk guvernør på tidspunktet for Paulus' opphold på øya, og han ble til slutt den første biskopen av Malta. Videre skal vi til Chapter Hall hvor den orginale altertavlen til St. Pauls MIlq (Der Publius tok imot Paulus) og Mdina katedralmuseum. Neste stopp er Paulus' kirke og grotte i Rabat. Man tror at apostelen Paulus fant seg ly i denne grotten etter at han strandet på Malta. Grotten inneholder deler av hellig kunst og freskomalerier av stor verdi.

DAG 3 MANDAG 27. april: FRITID

DAG 4 TIRSDAG 28. april: SAN PAWL TAT-TARGA, BURMARRAD & ST. PAUL’S BAY
Vår første stopp vil være i sentrum av Malta - San Pawl Tat-Targa kapell. San Pawl Tat-Targa er stedet der Paulus samlet de første kristne. Det sies at folk hørte hans prekener så langt som til Gozo fra dette stedet. Det er også et lite kapell på dette stedet bygget i 1696 og dedikert til St. Mary. Vi  drar deretter til kapellet San Pawl Milqi, der Paulus ble tatt imot av den romerske guvernøren på den tiden, Publius. Publius ble deretter innviet som den første biskopen av Malta av Paulus selv. Dette blir etterfulgt av en kort kjøretur til St Paul's Bay, hvor apostelen kom i land etter å ha lidd skipbrudd. I nærheten ligger Ghajin Razul (apostlenes fontene), der Paulus slo på en stein som sies å ha mirakuløst brakt frem vann. Etter lunsj går vi ombord på en typisk maltesisk Luzzu og krysser over til St. Pauls øyene. Apostlenes gjerninger forteller historien om hvordan Paulus strandet på en øy på vei til Roma. St. Paul's Bay og spesielt St Paul's Island er identifisert som stedet for dette skipbruddet. En fremtredende statue av Paulus, reist i 1845, står på øya

DAG 5 ONSDAG 29. april: VALETTA
Vi starter dagen med besøk til Maltas hovedstad, Valetta. Vi konsentrerer oss om å besøke kirkene. For det første, St Pauls Shipwreck Church, en av de eldste kirkene i Valetta. Vi kan se hvelvsmaleriene til Attilio Palumbi, som viser episoder i Paulus liv, samt to viktige relikvier, et armben av Paulus og et stykke av søylen der han ble halshugget. Vi kommer til å besøke St. John's Cathedral, hvor Caravaggios mesterverk «Halshuggingen av Johannes Døperen»  henger i Oratory. Vi vil også ta en titt på Sacra Infermeria (Det gamle ridderhospitalet) som var det viktigste sykehuset til Johannitterordenen (Malteserordenen).

DAG 6 TORSDAG 30. april: FRITID

DAG 7 FREDAG 1. mai: FRITID

DAG 8 Lørdag 2. mai: MALTA - NORGE
Bussen tar oss fra hotellet til flyplassen. Fly fra Malta til Gardermoen på kvelden

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 10.000,- per person i dobbeltrom *
Dato: 25. april - 2. mai 2020
Bosted: Hotel Dolmen i St. Pauls bay
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell syv netter inkl frokost og middag, alle inngangsbilletter ifølge programmet, og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Innsjekket bagasje 750,-  pr 20 kg koffert. Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 1900,-, alle lunsj, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og ikke tips til sjåfører og hotellbetjening. 
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 

* Spesielle vilkår for reisene til 10.000,-
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene ble satt våren 2019. Flybilletter og andre transporttjenester på reisene i 2020 er ikke helt klare da reisene ble lagt ut for salg, og det kan derfor forekomme endringer Prisene forutsetter normal flypris og er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til ca 11. måneder før den enkelte reise.  Se for øvrig våre standard reisevilkår

 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone