Opplev Spanias Costa Blanca med Anne og Per Arne Dahl! FULLTEGNET!

Alicante i Spania byr på det vi nordmenn drømmer om; sol, lys og varme. På denne reisen gir vi deg påfyll på både den ene og den andre måten. Du skal få bli kjent med Spania – landets interessante og spennende historie, spise den deilige maten, og bade i det blågrønne Middelhavet. Anne og Per Arne vil gi deg inspirerende og oppbyggelige refleksjoner.

Det er mange av oss som har oppdaget dette deilige landet, og turismen har blitt viktig for spanjolene. Dette har satt sitt preg på mange steder, spesielt langs kysten. Men det finnes fortsatt steder som virker uberørt av turismen, og spanjolene har heldigvis fortsatt med å lage den smakfulle, tradisjonelle maten.

Pris for denne reisen er KUN KR 10.000,-
Dato for reisen er 8. – 15. oktober 2020                  

Vi bor på hotell i El Campello, en liten landsby rett utenfor Alicante by med koselig strandpromenade, deilig sandstrand og gode cafeer og restauranter. Hotellet ligger på strandpromenaden, så veien er kort til et forfriskende bad når du måtte ønske det. Fra denne landsbyen kan vi ta bybanen på ti minutter inn til Alicante der vi besøker historiske severdigheter, spiser en klassisk spansk lunsj, spaserer på Alicantes unike promenade og tusler rundt i den hyggelige gamlebyen. Bybanen tar oss videre oppover kysten, og vi besøker Villajoyosa, Solgården, gamlebyen i Altea og Sjømannskirken i Albir. Én av dagene kan du velge mellom utflukt til storbyen Valencia, eller velge å være i landsbyen vi bor i. Reiseledere er Anne og Per Arne Dahl. De fleste av oss kjenner til dette omgjengelige og koselige ekteparet og kan forstå at turen blir enda triveligere med dem som reisefølge.

PROGRAM

DAG 1 Torsdag 8. oktober NORGE - SPANIA

Ankomst med transport til hotellet
Middag på restaurant ved hotellet

DAG 2 Fredag 9. oktober ALICANTE

Morgensamling ved Anne og Per Arne.
Bybanen inn til Alicante. Fullt dagsprogram inkludert lunsj.
Fritid i El Campello på kvelden.

DAG 3 Lørdag 10. oktober VALENCIA ELLER EL CAMPELLO

Valgfri utflukt til Valencia med deilig spansk lunsj – kanskje er vi heldige og får med oss en kamp i Primera Divisíon? Denne utflukten er ikke inkludert i prisen.

DAG 4 Søndag 11. oktober SOLGÅRDEN OG VILLAJOYOSA 

Gudstjeneste i Minnekirken på Solgården. Lunsj på Solgården før vi har litt fritid i Villajoyosa og tar toget tilbake til hotellet.

DAG 5 Mandag 12. oktober EL CAMPELLO

Samling på hotellet med Anne og Per Arne Dahl. Lunsj i El Campello og fritid etterpå.

DAG 6 Tirsdag 13. oktober ALTEA, SJØMANNSKIRKEN I ALBIR

Bybanen oppover kysten til gamlebyen i Altea med lunsj, så besøk på kirkesenteret i Albir. Foredrag med Per Arne Dahl og kveldsmat der. Ansatte på Kirkesenteret forteller om Sjømannskirkens arbeid.

DAG 7 Onsdag 14. oktober GUADALEST OG SELLA

Utflukt til den lille fjellandsbyen Guadalest som ligger 595 m.o.h. Her bor det kun 200 mennesker. Araberne startet å bygge denne byen allerede i det syvende århundre. Den ble delvis ødelagt av jordskjelv på 1600-tallet, men fortsatt står mange av de trange smugene og trappene som man kan gå opp til torvet og forbi små håndverksbutikker. På vei tilbake til hotellet, kjører vi via Sella, en enda mindre landsby gjemt bak i fjellene der vi spiser en stor og god lunsj.

DAG 8 Torsdag 15. oktober SPANIA - NORGE

Avreise til flyplassen grytidlig, ca kl 5.30.
Shuttle til flyplassen og hjemreise til Norge, ankomst Gardermoen ca kl 11.40.

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 10.000,- per person i dobbeltrom *
Dato: 8. - 15. oktober 2020
Flyreise: Flyreisen bookes ca. elleve måneder før reisen starter. *
Tilslutningsfly: Ta kontakt for pris på tilslutningsfly
Bosted: Hotel La Familia i El Campello alle netter. 
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell i dobbeltrom syv netter, frokost hver dag, lunsj fem dager (som middag), middag ankomstdagen og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 5000,-, én til to lunsjer, drikke til måltidene, mat på flyet (kan kjøpe mat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening. Mat og drikke på kveldene er heller ikke inkludert. Dagsutflukt til Valencia.
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. Forbehold om programendringer.

* Spesielle vilkår for reisene til 10.000,-
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene ble satt våren 2019. Flybilletter og andre transporttjenester på reisene i 2020 er ikke helt klare da reisene ble lagt ut for salg, og det kan derfor forekomme endringer Prisene forutsetter normal flypris og er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til ca 11. måneder før den enkelte reise.  Se for øvrig våre standard reisevilkår

PÅMELDINGSSKJEMA

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 3 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 8 uker før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Skal dere bo på dobbeltrom så holder det at dere fyller ut ETT påmeldingsskjema! 

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser
på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med. 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone