FULLTEGNET! Bli med på en spennende reise i Bibelske fotspor!

Israel og Vestbredden er spennende reisemål, og for mange er det en livslang drøm å få reise hit. Med den prisen vi lanserer her, kan det også være mulig å ta med hele storfamilien! Vi skal oppleve mye denne uken, og det vil garantert bli mange gylne øyeblikk. 

Pris for denne reisen er KUN KR. 10.000,-
Dato for turen er 20. – 27. januar     

PROGRAM

DAG 1 Mandag 20. januar reisedag NORGE - ISRAEL 

Vi reiser rett fra Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv til Betlehem hvor vi skal bo fire netter. Middag på hotellet ved ankomst. 

DAG 2 Tirsdag 21. januar BETLEHEM
Full dag i Betlehem. Vi besøker først fødselskirken og ser Jesu fødested. Vi besøker også et par flotte kirker i Betlehem før vi avslutter dagen på hyrdemarken og Melkegrotten. Fritid i Betlehem.

DAG 3 Onsdag 22. januar JERUSALEM
Denne dagen reiser vi inn til Jerusalem og begynner dagen på Oljeberget, med flott utsikt over Jerusalem. Vi går fra Oljeberget og ned mot Getsemane. Herfra går vi inn Løveporten til Annakirken ved Betestadammen. Når vi synger her, får vi oppleve den fantastiske akustikken. Vi er nå ved starten av Via Dolorosa. Vi går denne, og ender ved Gravkirken. Etter dette blir det litt fritid.  

DAG 4 Torsdag 23. januar JERUSALEM
Denne dagen reiser vi også inn til Jerusalem og begynner dagen i Gravhagen, Gordons Golgata. Deretter besøker vi Klagemuren. Så blir det fritid i Jerusalem eller en valgfri utflukt til Holocaust-museet.  

DAG 5 Fredag 24. januar BETANIA - DØDEHAVET - JERIKO - TIBERIAS
Første stopp denne dagen er Lasarus sin grav i Betania. Så kjører vi videre til Dødehavet hvor det blir tid til bading. Vi besøker Qumran der Dødehavsrullen ble funnet. Etter det kjører vi videre oppover Jordandalen, via Jeriko, Jesu døpested og opp til Tiberias. 

DAG 6 Lørdag 25 januar GENESARETSJØEN
Etter frokost skal vi på båttur på Genesaretsjøen. Båtturen ender ved kibbutz Ginnosar hvor vi hører om båten som ble funnet her. Videre denne dagen skal vi til Saligprisningens berg  hvor Jesus holdt Bergprekenen. De som ønsker det, kan, hvis været er bra, gå ned til Tabgha, hvor brød- og fiskeunderet skjedde. Her besøker vi kirken med det kjente mosaikkgulvet og like ved Peterskirken har vi en samling ved stranden.

DAG 7 Søndag 26 januar NASARET OG TIBERIAS
Vi kjører til Nasaret som er en drøy halvtimes kjøretur fra Tiberias. I Nasaret skal vi besøke Bebudelseskirken (Midtøstens største kirkebygg) og Josefs snekkerverksted. På ettermiddagen blir det fritid i TIberias. 

DAG 8 Mandag 27 januar ISRAEL - NORGE

Transport til Tel Aviv og hjemreise. 

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 10.000,- per person i dobbeltrom *
Dato: 20. - 27. januar 2020
Flyreise: Austrian Airlines / Lufthansa 
Tilslutningsfly: Ta kontakt for pris på tilslutningsfly
Bosted: Vi bor på 3* hotell sentralt i Jerusalem og Tiberias. Vi kommer med flere detaljer. 
Inkludert i prisen: Flyreise, Transport frem og tilbake til flyplassen, hotell med frokost og middag, severdigheter som er nevnt i programmet, norsk reiseleder,  
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 3900-, utflukt til Holocaust-museet, alle lunsjer og drikke til maten, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening ca 70 USD. 
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. Endringer i programmet kan forekomme. 

* Spesielle vilkår for reisene til 10.000,-
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene ble satt våren 2019. Flybilletter og andre transporttjenester på reisene i 2020 er ikke helt klare da reisene ble lagt ut for salg, og det kan derfor forekomme endringer Prisene forutsetter normal flypris og er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til ca 11. måneder før den enkelte reise.  Se for øvrig våre standard reisevilkår

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone