Korseminar med Martin Alfsen i fantastiske omgivelser! All inclusive på 4* hotell i strandkanten!

Flere og flere nordmenn har fått øynene opp for vakre, lille Montenegro med sin praktfulle natur med høye fjell, skogkledde åser og flotte strender. Som feriedestinasjon har landet vært litt i skyggen av Kroatia, men har mange av de samme kvalitetene, og et mer behagelig prisnivå.

Denne turen gir i tillegg til topp innkvartering med full pensjon med all inclusive på  4-stjerners hotellet Park som ligger på stranden i Kotorbukten, også mulighet for å synge i kor under en av skandinavias ledende rytmiske kordirigenter: Martin Alfsen.

Martin som også er reiseleder for turen, kjenner Montenegro godt fra flere korturneer der. I løpet av oppholdet blir det daglige korverksted med Martin etter frokost, der vi innstuderer et spennende a cappella repertoar som skal framføres i to av landets flotte katedraler. Som Martin Alfsen selv sier i sin bok ”Dirigenten”: - All verdens studioklang eller avansert PA-utstyr er totalt sjanseløst sammenlignet med den helt unike resonansen av samstemt korklang i rom som disse.

Pris for denne reisen er KUN KR. 10.000,-
Dato for reisen er 1. - 8. oktober 2020

DAG 1 Torsdag 1. oktober NORGE – MONTENEGRO
Fly til Tivat/Dubrovnik.
Buss til Hotel Park i Bijela. Middagsbuffet på hotellet.

DAG 2 Fredag 2. oktober BIJELA
Frokostbuffet på hotellet.
Kl 10.30 Korverksted med Martin Alfsen i foredragssalen på Hotel Park.
Kl 12.30 Lunsj.
Etter lunsj er det tid til egen disposisjon på hotellets strand eller ved et av bassengene. Bijela har også en hyggelig og lang strandpromenade som strekker seg helt til neste by Herzeg Novi.

Det er middagsbuffet på hotellet kl 19 – 21 hver dag.

DAG 3 Lørdag 3. oktober BIJELA
Frokostbuffet på hotellet.
Kl 10.30 Korverksted med Martin Alfsen i foredragssalen på Hotel Park.
Kl 12.30-14 Lunsj.
14- 15.30 Korverkstedet fortsetter fordi vi skal opptre allerede dagen etter.
Resten av dagen til egen disposisjon.
Det er middagsbuffet på hotellet kl 19 – 21.

DAG 4 Søndag 4. oktober HERZEG NOVI
Frokost på hotellet
Kl 9.30 Avreise til messe i Monastery Savina i Herzeg Novi. Vi deltar på gudstjenesten og holder en liten konsert mot slutten av messen.
Retur til Bijela etter messen.
Kl 12.30-14 Lunsj
Dagen til egen disposisjon etter lunsj.
Middag kl 19-21

DAG 5 Mandag 5. oktober BIJELA OG BUDVA
Frokostbuffet på hotellet.
Kl 10.30 Korverksted med Martin Alfsen i foredragssalen på Hotel Park.
Kl 12.30-Lunsj.
14.00 – Utflukt til Budva. Vi reiser til Budva som er Montenegros mest populære ferieby med noen av landets flotteste strender. Bussturen tar ca en time og det er mulighet for vandring og shopping i Budvas gamleby og besøk på borgen med sin storslåtte utsikt over strendene og havet.

Kl 19 Retur til Bijela og middag på hotellet.

DAG 6 Tirsdag 6. oktober KOTOR
Frokostbuffet på hotellet.
Kl 10.30 Korverksted med Martin Alfsen i foredragssalen på Hotel Park.
Kl 12.30-Lunsj
Kl 14  Avreise til Kotor. Bussreise i ca 1 time.
Kotor har en av Balkans vakreste gamlebyer og står på Unescos verdensarvsliste. Vi skal vandre i gamlebyen og holde vår hoved- og avslutningskonsert i St. Nikola-katedralen som er Kotors viktigste kirke.
Vi returnerer til middag på hotel Park.

DAG 7 Onsdag 7. oktober BIJELA
Denne dagen er helt og holdent til egen disposisjon med alle mulighetene anlegget i Bijela har eller til utflukter til byene og småstedene i nærheten. Hotel Park tilbyr sykkelleie og rimelig bilutleie.

DAG 8 Torsdag 8. oktober MONTENEGRO - NORGE
Fly fra Tivat/Dubrovnik.

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 10.000,- per person i dobbeltrom *
Dato: 1. - 8. oktober 2020
Flyreise: Flyreisen bookes ca. elleve måneder før reisen starter. * 
Tilslutningsfly: Ta kontakt for pris på tilslutningsfly
Bosted: Hotel Park 7 netter.
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell, all inclusiv (alle måltider med drikke), alle inngangsbilletter, 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 2900,-, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening. 
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. Endringer i programmet kan forekomme. 

* Spesielle vilkår for reisene til 10.000,-
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene ble satt våren 2019. Flybilletter og andre transporttjenester på reisene i 2020 er ikke helt klare da reisene ble lagt ut for salg, og det kan derfor forekomme endringer Prisene forutsetter normal flypris og er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til ca 11. måneder før den enkelte reise.  Se for øvrig våre standard reisevilkår

PÅMELDINGSSKJEMA 

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 3 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 8 uker før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Skal dere bo på dobbeltrom så holder det at dere fyller ut ETT påmeldingsskjema! 

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser
på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med. 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone