12 dagers festreise til Jordan og Israel med biskop Ole Chr. Kvarme som guide! 21 mai til 1 juni 2019.

"I BIBELSKE FOTSPOR" 21. mai – 1. juni 2019

Lutherstiftelsen feirer 150 år med jubileumstur! Bli med på en 12 dagers festreise til Jordan og Israel med biskop Ole Chr. Kvarme og Hans Petter Foss som guider!

12 dagers festreise til Jordan og Israel med biskop Ole Chr. Kvarme som guide! 21 mai til 1 juni 2019.

Fra Moses på Nebo berg til Messias i Jerusalem, fra stedet der Jesus ble døpt i Jordan til Galilea der han virket, gjennom Samaria og Jordandalen opp til Den hellige by. I møte med dagens Jordan, Palestina og Israel, med folkene der, med palestinske kristne og messianske jøder. 

I anledning Lutherstiftelsens jubileum inviterer Bok og Media og Gulsrud reiser til en festreise i bibelske spor 21. mai – 1. juni 2019: To døgn i Jordan, fire i Galilea og fem i Jerusalem med Betlehem.

I tillegg til besøkene på hellige og aktuelle steder, blir det frodige kveldssamlinger som det høver seg på en festreise og pilegrimstur. Det vil også bli spennende besøk i menigheter og gjester som kommer til hotellet på kveldene. 

Hovedguide blir tidligere Oslo-biskop Ole Chr. Kvarme, som har bodd i landet i 11 år. Han har arbeidet med Midtøsten i mer enn 40 år og ledet utallige grupper i møte med landet, folkene og den bibelske fortelling. Han har skrevet guideboken «Gjennom det gode landet», påskeboken «Åtte dager i Jerusalem» og «Barnet og Byen – en bok om Betlehem».

Hotell i Amman to netter: Al Fanar Palace hotel LES MER
Hotell i Tiberias fire netter. Emily`s Boutique hotel LES MER
Hotell i Jerusalem fem netter. Hotel Leonardo Jerusalem LES MER

PROGRAM

Dette er kun et utdrag av alle de opplevelsene vi legger opp til på denne turen. Et mer detaljert program kommer snart! 

Dag 1. Reisedag Oslo - Amman

Dag 2 Amman by 
Vi besøker blant annet Madaba og Mount Nebo. Det blir også besøk i lokale kirker og spennende møte med lokale foredragsholdere på hotellet på kvelden

Dag 3 Jordan til Tiberias
Turen går innom Jerash og Pella på veien og vi krysser over til Israel ved Jarmuk. 
 

Bilde fra Jerash

12 dagers festreise til Jordan og Israel med biskop Ole Chr. Kvarme som guide! 21 mai til 1 juni 2019.

 

Dag 4 Genesaretsjøen
Denne dagen besøker vi blant annet Saligprisningsberget, Kapernaum og Tabgha. Det blir også en båttur på Genesaretsjøen. 

Dag 5 Nasaret
Denne dagen står Tzippori på programmet og vi er store deler av dagen i Nasaret. Opplever blant annet Bebudelseskirken og Nasaret Village

Dag 6 Øvre-Galilea og Golan 
Vi reiser helt til det nordlige Israel, til Banjas (Caesarea Fillipi) Vi kjører så opp på Golanhøydene, hvor vi får med oss den flotte utsikten til Hermonfjellet og kan se langt inn i Syria

Dag 7 Reiser mot Jerusalem
Opplevelser på veien til Jerusalem er blant annet Jakobs brønnen og Jeriko. Så reiser vi ned til Ein Gedi ved Dødehavet og bader
 

12 dagers festreise til Jordan og Israel med biskop Ole Chr. Kvarme som guide! 21 mai til 1 juni 2019.

 

Dag 8 Gamlebyen Jerusalem 
Vandring fra Oljeberget ned til Getsemane, gjennom Via Dolarosa og til Gravkirken. Besøk i Lutheran Church of the  Redeemer og spennede gjester på hotellet på kvelden. 

Dag 9 Gamlebyen Jerusalem
Sion-høyden, Klagemuren mm. Besøk på Casparisenteret på kvelden. 

Dag 10 Betlehem
Vi starter dagen med å reise til Betlehem og Fødselskirken. Besøk i de palestinske kristnes internasjonale sentrum og den lutherske ”Christmas Church”.

Dag 11 Den nye delen av Jerusalem
Holocaust-museet og Vest-Jerusalem. Ellers fritid i Jerusalem

Dag 12 Hjemreise

Turen vil ha Ole Christian Kvarme og Hans Petter Foss som reiseledere og vertskap. GULSRUD::reiser koordinerer turen.

GRUNNPRIS PR. PERSON: KR.  20.950,-

Les mer om turen på www.gulsrudreiser.no 

PRISEN INKUDERER: 
Flyreisen tur/retur som beskrevet, overnatting i dobbeltrom 11 netter inkludert frokost og middag, dagsprogram som beskrevet, guide og buss etter programmet, inngangsbilletter etter programmet og flyavgifter på kr. 1599,-.

IKKE INKLUDERT I PRISEN:
Reiseforsikring. Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.
Enkeltromstillegg kr. 5 890,-
Booker du et dobbeltrom må vi vite hvem du bor sammen med. Det er ikke mulig å bo uspesifisert på dobbeltrom. 

I Israel er tips en del av lønnen til guide og sjåfør. Dette er ikke inkludert i turprisen (ca 99 USD). På hotellene benyttes samme praksis som i de fleste land, nemlig at det er mulig å legge igjen noe på rommet, spisesalen og resepsjonen hvis det er ønskelig. 
                                
Prisene er gitt på gjeldende flypriser og valutakurser. Det tas forbehold om programendringer og at det melder seg nok deltakere til å gjennomføre turen.

Fyll inn feltene under for å melde deg på vår tur til Israel. 

PÅMELDING. 

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 4 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   

Vær oppmerksom på at passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato.
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 1 måned før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 

Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med.  

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som øsnker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Kontakt oss
Powered by Cornerstone