Vandring i Palestina i Jesu fotspor. 16-27 april 2020

Vandring vakkert kultur- og naturlandskap – 10 dager for ånd, sjel og kropp!

Reiseledere er Hallvard Møgster og Svein Harsten som begge har vandret denne ruten, Hallvard sågar mange ganger. 

Vi inviterer til en vandring av de sjeldne. Svein beskriver vandringen som en av de sterkeste opplevelser han har hatt. Det bringer verdenshistorie, nåtid, politikk og tro sammen i en unik miks som åpner for viktige refleksjoner og tanker. Nå inviterer vi minimum 12 – maksimum 20 av våre venner med på en ny vandring. 

FRA NASARET TIL BETLEHEM  
Med hyggelige og svært overkommelige dagsetapper gjennom Galilea og Samaria opplever vi palestinsk gjestfrihet i landsbyer og på stier Jesus har vandret.   
Overnatting skjer dels privat, dels på hotell. Bagasjen blir transportert med bil – vi har kun med oss en liten dagstursekk til drikke og annet personlig behov. 

Tidspunkt for turen er 16-27 april 2020. Pris for turen er 21.900,-

Dette er noen av høydepunktene du vil oppleve:
• Nasaret med bebudelseskirken 
• Private overnattinger i palestinske hjem 
• Vandring gjennom frodige olivenlunder i årtusen gammelt kulturlandskap 
• Daglige refleksjoner under åpen himmel – en tid for påfyll 
• Jeriko og Jordan elven, Jenin og Nablus -kjente bibelske byer 
• Overnatting ute under stjernehimmelen 
• Betlehem med fødselskirken 
• Jakobs brønn. 

 “Det jeg kjente mest på var å vandre på de samme stier i det samme landskap som også var der på Jesu tid. – et flott fellesskap”  

DAGSPROGRAM

16.4: Reise Gardermoen -Tel Aviv – buss til Nasaret, innkvartering på hotell 

17.4: Rundtur til fots i Nasaret med bl.a bebudelseskirken, Marias hus. Deretter via Taborfjellet og grensepassering til Palestina (Vestbredden) til Jenin. Middag og overnatting på hotell 

18.4: Vandring Faqua-Zababdeh – 20 km. Vakker vandring i bølgende åser gjennom landsbyene Jalbun og Mughayir til Zababdeh – en kristen palestinsk landsby langs den gamle romerske handelsruten. Overnatting privat. 

19.4: Vandring Zababdeh – Fara 15 km. Vandring gjennom eldgamle olivenlunder og skog på den fruktbare Vestbredden mot kildene i Fara.  Dette er Vestbreddens grønnsakshage. Overnatting privat  

20.4: Vandring Fara – Nablus 15 km. Dagens vandring gjennom appelsin lunder og vakre daler. Vi kommer til Jacobs brønn (Jesus og enken) fram til Nablus hvor vi skal bo på hotell midt i gamlebyen. Tyrkisk bad og en palestinsk aften med musikk. 

21.4:Vandring Nablus -Duma 14 km – gjennom Huwara checkpoint. Vi vandrer i fruktbart landskap fram til Duma hvor vi blir innkvartert i familier 

22.4:Vandring Duma til Ain Auja 18 km. Denne dagen gjeenom dype daler og høyder blant hyrder og beduiner med sine geiter og sauer. Overnatting i telt hos beduiner.
 
23.4:Vandring Auja til Jeriko 13 km. Vi møter ørkenen og passerer fristelsen fjell hvor Jesus etter ryktene ble fristet av djevelen. Klosteret her besøkes før vi kommer til Jeriko – verdens eldste by. Overnatting på Hotel.
 
24.4: Starter dagen med besøk til Jordan -elven og Jesu dåpssted. Mulighet for bading i Dødehavet.  Vandring gjennom ørkenen via det spektakulære St Georg klosteret til Nabi Musa hvor vi overnatter under åpen stjernehimmel (14 km)
 
25.4: Vandring Nabi Musa til Betlehem 16 km hvor vi blant annet passerer canyon med ortodokse klosteret Mar Saba. Overnatting på Hotell.

26.4: Dag til disposisjon i Betlehem. Også mulighet for å dra til Jerusalem. Overnatting på Hotell 

27.4: Hjemreise via Tel Aviv airport.
 
Detaljer om reisen

Pris: Kr. 21.900,- per person i dobbeltrom 
Dato: 16-27 APRIL 2020
Flyreise: Austrian Airlines
Fra Oslo 16Apr20 kl. 06:45 til Wien med ankomst 09:10 Flight: OS332
Videre fra Wien 16Apr20 kl. 13:20  ankomst Tel Aviv (TLV) kl.17:45 Flight: OS861
Fra Tel Aviv 27Apr20 kl. 06:15  ankomst Wien kl.09:05 Flight: OS860
fra Wien kl. 09:45 med ankomst Oslo kl. 12:05 Flight: OS335
Tilslutningsfly: På reisen ned så må de tilreisende evnt ligge en natt på hotell på Gardermoen. 
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell og overnatting privat, alle måltider alle dager, alle inngangsbilletter og turer som nevnt i programmet. 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 2200,-,(gjelder kun ved hotellovernattinger) mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til guide, sjåfører og hotellbetjening. 

FORBEHOLD  
Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.  Alle som melder seg på tur med Gulsrud reiser som teknisk arrangør må gjøre seg kjent med våre reisebetingelser. De finner dere ved å klikke HER Det er begrenset med plasser på alle reiser. På denne turen kun 18 plasser. VI tar forbehold om programendringer og trykkfeil i markedsmateriell til turen. 
 

Påmeldingen til denne reisen er avsluttet eller reisen er utsolgt! 

Se info om andre turer på www.gulsrudreiser.no eller ta kontakt med oss! 

Mvh Gulsrud reiser 

33801700

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone