14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

"I Jesu fotspor" tur til Israel 14 - 21 november 2018!

Pris 13950,- :: Gode flytider :: Mye sang og musikk 

Bli kjent med Bibelens historier og geografi
Israel har mye å by på, enten man skal oppleve landet for første gang, eller man har vært der mange ganger før. Midtøstens midtpunkt, og for mange verdens navle, har en rik historie som for mange er kjent gjennom Bibelens historier.

Mange går med et ønske om å komme til Israel og se de stedene hvor Jesus vandret. Det å stå på stedet og lese teksten, er for svært mange en drøm som går i oppfyllelse. Etter en slik tur, leser man tekstene med et annet perspektiv og får en bedre forståelse og innlevelse.

14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

 

Reiseledere og vertskap fra Kanal 10 og Storstua på Røyken

Heidi og Geir Korneliussen 

Heidi og Geir har i flere år drevet Hallingskarvet Omsorgssenter. De elsker Israel av hele sitt hjerte. Å få være i Guds land, sammen med Guds utvalgte folk, er en utrolig sterk opplevelse. De gleder seg til å komme ned igjen for å gå i Jesu fotspor.

14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

Elisabeth Mork

Elisabeth Mork driver Debora Media og har faste kveldssendinger på Kanal 10. Hun har også laget en programserie fra Israel.

14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

DAGSPROGRAMMET

Noe av dagsprogrammet kan bli endret. 

Dag 1. Onsdag 14.11 
Norge – Israel

Avreise fra Gardermoen kl. 10.40 til Ben Gurion, Tel Aviv med ankomst kl. 19.50 lokal tid. Bagasjen går gjennomgående fra utreisested i Norge slik at vi trenger ikke tenke på den før vi kommer til Ben Gurion. Ved ankomst står buss klar til å kjøre til hotellet i Natanya hvor vi bor første natten. 


Dag 2. Torsdag 15.11 
Caesarea – Karmel – Nasaret – Tiberias  

14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

Etter frokost har vi en samling på hotellet med ord for dagen, informasjon og presentasjon slik at vi blir litt bedre kjent med hverandre. Vi kjører så nordover på kystsletten, gjennom Sharons dal, og til Caesarea ved havet, (Apgj. 9.30, Apgj. 10.24-48) som var hovedstad i Judea under romerne. Der stanser vi ved utgravningene av denne gamle byen, det romerske teateret, og akveduktene. Vi kjører opp på Karmelfjellet, passerer gjennom to druserlandsbyer. Vi kjører videre til Nasaret (Luk. 1.26, 4.16-29, Mat. 2.23). I Nasaret skal vi besøke Bebudeleseskirken (Midtøstens største kirkebygg), Josefs «snekkerverksted» Besøke et lokalt bønnesenter. Deretter fortsetter vi til Tiberias og vårt hotell her som vi skal bo på de neste tre nettene. Middag på hotellet.


Dag 3. Fredag 16.11 
På og rundt Genesaretsjøen

Etter frokost skal vi på båttur med Worship båten til Daniel Carmel. Båtturen ender ved kibbutz Ginnosar hvor vi hører om båten som ble funnet her. Videre denne dagen skal vi til Saligprisningens berg (Mat.5 – 8) hvor Jesus holdt Bergprekenen. De som ønsker det kan, hvis været er bra, gå ned til Tabgha (Mat.13, Mark. 33-45, Joh. 21), hvor brød- og fiskeunderet skjedde. Her besøker vi kirken med det kjente mosaikkgulvet og like ved Peters kirken hvor vi har en samling ved stranden. Siste stopp i dag er Magdala hvor vi besøker den nylig utgravde byen med bl.a. Synagogen. Her ligger også en fantastisk kirke med flere bilder fra Jesu virke i Galilea.

14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

Dag 4. Lørdag 17.11
Galilea nord Og Golanhøyden  

Vi skal i dag starte dagen i «Jesu by» Kapernaum (Mat. 4.13, 13.54, 17.24, Luk.7, Mark. 1.2, Joh. 4. 46-54). Vi ser på ruinene av synagogen i fra det 2. århundret Fortsetter så til det nordlige Galilea og kjører til Banjas (Caesarea Fillipi) (Mat. 16.13, Mark.8.27), hvor det ble klart for disiplene at Jesus var jødenes Messias. Vi kjører så opp på Golanhøydene, hvor vi får med oss den flotte utsikten til Hermonfjellet og kan se langt inn i Syria fra militærposten Har Bental. Middag på hotellet om kvelden.


Dag 5. Søndag 18.11 
Jordandalen – Dødehavet – Jeruslem  

Vi starter tidlig og kjører sydover gjennom Jordandalen, og kommer til Jesu dåpsplass ved Jordanelven, «Qasr El Yehud» rett overfor byen Jeriko. Deretter kjører vi til Ein Gedi ved Dødehavet, hvor vi tar tid til et bad før vi tar fatt på oppstigningen, 1200 meter, til Jerusalem og til vårt hotell vi skal bo på resten av turen. På kvelden....


14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

Dag 6. Mandag 19.11
Jerusalem, Oljeberget og gamlebyen

Etter frokost kjører vi til Oljeberget, og vi ser på utsikten over byen. Så spaserer vi nedover til Getsemane, og videre inn gjennom Løveporten. I Annakirken like ved Betestadammen synger vi og får oppleve den fantastiske akustikken. Vi er nå ved starten av Via Dolorosa.  Her skal vi besøke Gravhagen, Gordons Golgata, hvor vi har nattverd. Dette er et sted som gir et godt inntrykk av hvordan det ytre miljøet var med en hodeskalleformet klippe, gravkamre i en hage like ved. Her ved den tomme grav har vi en samling. Vi besøker også Klagemuren denne dagen.


Dag 7. Tirsdag 20.11 
Betlehem – nye del av Jerusalem

Vi starter dagen med å reise til Betlehem, hyrdemarkene og fødselskirken. Senere på dagen besøker vi Knesset som er Nasjonalforsamlingen i Israel. Til slutt besøker vi Roseparken som er en nydelig blomsterpark i nærheten av Knesset. 


Dag 8. Onsdag
Hjemreisedag

Vi står opp til normal tid denne dagen for å bli fraktet med buss til Ben-Gurion flyplass i Tel-Aviv. Flyet tar av fra Israel kl. 11.50 med ankomst Gardermoen kl. 18.50. Så sier vi Le`hitra`ot, på gjensyn, Israel.

Turen vil ha reiseledere og vertskap fra KANAL 10 og GULSRUD::reiser koordinerer turen.

GRUNNPRIS PR. PERSON: KR.  13.950,-

les mer om turen på www.gulsrudreiser.no 

PRISEN INKUDERER: 
flyreisen tur/retur som beskrevet, overnatting i dobbeltrom 7 netter inkludert frokost og middag, dagsprogram som beskrevet, guide og buss etter programmet, inngangsbilletter etter programmet og flyavgifter med 
kr. 1656,-.

IKKE INKLUDERT I PRISEN:
Enkeltromstillegg kr. 3.700,-
Booker du et dobbeltrom må vi vite hvem du bor sammen med. Det er ikke mulig å bo uspesifisert på dobbeltrom. 

Reiseforsikring som alle må ha, så kontroller at du har gyldig forsikring for turen. 

I Israel er tips en del av lønnen til guide og sjåfør. Dette er ikke inkludert i turprisen (ca 65 USD). På hotellene benyttes samme praksis som i de fleste land, nemlig at det er mulig å legge igjen noe på rommet, spisesalen og resepsjonen hvis det er ønskelig. 
                                
Prisene er gitt på gjeldende flypriser og valutakurser. Det tas forbehold om programendringer og at det melder seg nok deltakere til å gjennomføre turen.

Fyll inn feltene under for å melde deg på vår tur til Israel. 

PÅMELDING. 

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 2 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   

Vær oppmerksom på at passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato.
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 1 måned før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 

Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med.  

 

14. - 21. nov. 2018 - Bli med KANAL 10 og Storstua til Israel! Pris 13.950,-

 

 

 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som øsnker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Kontakt oss
Powered by Cornerstone