VELKOMMEN TIL DAGSFESTIVAL PÅ GULSRUD LEIRSTED 16 JUNI

BLI MED PÅ FESTEN! 
Masse bra konserter og aktiviteter for hele familien! 

FRI ENTRÉ!!!

Vi feirer grunnsteinnedleggelse av Noas Ark Bibel- og kultursenter, på dagen 50 år etter at grunnsteinen til Gulsrud leirsted ble lagt ned av biskop Hauge! Biskop Per Arne Dahl kommer og legger ned grunnsteinen. 

I tillegg så feirer Lutherstiftelsen, som vi samarbeider med om innholdet til Bibel- og kultursenteret, 150 år denne dagen! Lutherstiftelsen er opprinnelsen til Bok & Media så her blir det boksalg og Svein Tindberg kommer og leser fra sin siste bok, "Bibelfortellinger for barn".

Disse kommer til festivalen:
Samuel LjungblahdOslo Soul ChildrenMosaicFrøydis Grorud, Gnist, Modum Soul Children, Svein Tindberg og Per Arne Dahl. Magikeren Ruben Gazki også kjent under navnet Svindler med Stil er konferansier for dagen. 

Les mer om artistene lenger ned... 

Det blir masse aktiviteter for barna både ute og inne. Det blir også salg av mat og drikke. 

VIKTIG! Det er ikke mulig å parkere på Gulsrud leirsted. Men vi setter opp bra med busser til en parkering ikke langt fra Gulsrud. Se busstider under

VELKOMMEN TIL DAGSFESTIVAL PÅ GULSRUD LEIRSTED 16 JUNI

 


Her følger et progam for dagen! 

12:00 Åpning og konsert OSLO SOUL CHILDREN
13:30 GRUNNSTEIN NEDLEGGELSE Noas Ark Bibel- og kultursenter ved PER ARNE DAHL
14:15 konsert MAMAS GARDEN
14:40 konsert GNIST
15:15 SVEIN TINDBERG leser fra sin bok "Bibelfortellinger for barn"
16:25 Show med RUBEN GAZKIi (Svindler med stil) 
17:105Konsert FRØYDIS GRORUD
18:15 konsert med MOSAIC
19:40 konsert med SAMUEL LJUNGBLAHD

Visjonen om å gi noe videre – MINNER FOR LIVET

I 2009 kjøpte vi Gulsrud leirsted for å ha det som en hobby ved siden av jobb. Ikke visste vi at vi ni år senere skulle være fem fulltidsansatte og ha avtale med over 10 andre overnattingssteder i Sør-Norge. Det har vært en spennende og lærerik reise så langt, men vi tror fortsatt vi har mange muligheter foran oss.

Vi har hatt mange ideer til utvikling og etablering i løpet av årene. Noen blir raskt lagt i skuffen, andre ideer er fortsatt under utvikling, mens mange gode ideer allerede er realisert. Alt vi gjør ser vi i sammenheng med vårt motto som er å skape MINNER FOR LIVET – gjennom gode opplevelser.

På Gulsrud leirsted har vi over 10.000 døgn med konfirmanter og tenåringer hvert år. Disse trenger felleskap, omsorg og trygghet. Det får de får gjennom mange gode leirer som arrangeres av alle de som leier seg inn på Gulsrud. Men vi har også lyst til å gi de en opplevelse litt utenom det vanlige. Derfor har vi ikke klart å legge fra oss visjonen om å lage et Bibel- og kultursenter på Gulsrud leirsted. OG NÅ ER PLANENE KLARE!

VISJONEN En av hyttene på Gulsrud leirsted skal bygges om til å se ut som Noas ark. Inne i arken skal det settes opp en vandreutstilling på 3-400 m2 som skal illustrere og gjenskape viktige hendelser i Bibelen. Dette gjør Gulsrud leirsted sammen med Lutherstiftelsen. Utstillingen skal være et hjelpemiddel til å levendegjøre Bibelen i undervisning.

OM ARTISTENE

Samuel Ljungblahd
For oss er Samuel Ljungblahd svenskekongen! Han er en av østerlands vise menn. Han er mannen vi aller helst skulle sett at var norsk, og han er mannen som får enhver stiv nordmann og kvinne til å svinge på hofta. Vi digger Samuel og har ved flere anledninger arrangert turneer i Norge med han. 
Samuel Ljungblahd har virkelig hatt vind i seilene de siste årene, og et av høydepunktene må ha vært da han sang utgangsmarsjen under svenskeprinsens bryllup i 2015.
Det kan du se i videoen under! 

 

 

 

 

 

 

 Oslo Soul Children
Oslo Soul Children er Soul Children-bevegelsens pilotkor med 90 sangere fra Østlandet. Koret har gitt ut 11 album, er blitt nominert til Spellemannprisen, tildelt Petter Dass-prisen, turnert i USA fem ganger, har jobbet med en rekke kjente artister og opptrådt på mange spennende arrangementer og tv-programmer. Koret dirigeres av Actas Soul Children-leder Ragnhild Hiis Ånestad, som er gründeren bak Soul Children.

Mosaic

Mosaic ble startet opp i 1994 og gjennom årenes løp har mange dyktige sangere vært en del av koret. I dag består Mosaic av 24 dyktige sangere i alderen 20-35 år. Gjennom sine gospel- og juleplater ønsker koret  å formidle det de tror på gjennom de gavene Gud har utrustet dem med. Tilsammen har det blitt seks plateutgivelser fra Mosaic, hvorav to juleplater som har blitt svært godt mottatt blant presse og publikum.

I tillegg til å gi ut egen musikk, har Mosaic flere ganger vært medvirkende på Nobels fredspriskonsert som backing-kor for flere kjente artister. De blir også mye brukt i andre TV- og eventproduksjoner, eksempelvis Kvelden før kvelden (NRK), TV2’s Artistgalla, Spellemansprisen, Statoil’s talentpris og Aftenposten.

Gjennom årenes løp har Mosaic rukket å bygge opp en imponerende portefølje av artister de har koret. Lionel Richie, A-ha, Kygo og Steven Tyler er bare noen få av artistene som kan nevnes. Under er et klipp fra Nobelkonserten 2017 hvor de synger med selveste John Legend! 
 

 

 

 

 

 

 

 Frøydis Grorud
Frøydis Grorud er nok mest kjent som fast medlem i Beat for Beat-bandet på NRK, men hun er så mye, mye mer enn det. Den konservatorieutdannede Grorud er en særegen jazzsaksofonist og fløytist med et sterkt lyrisk og melodisk uttrykk. 
Hun spiller blant annet med Torun Eriksen, og i bandene Vintermåne og Trio de Janeiro. I mars 2009 kom hennes første solo-CD, Himmeldryss – en instrumentalplate der hun tolker kjente salmer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamas Garden

Søsknene Ingvild, Håvard og Dag Arnold Gryting i Mamas Garden er bosatt i Drammen og Tønsberg, men har røtter både i Finnmark og HallingdalGruppen har etter hvert etablert seg lokalt og nasjonalt, og kan i forbindelse med sine to plateutgivelser (Billionaire, 2010 og Desember, 2011) vise til en omfattende konsert- og turnévirksomhet, og svært fine tilbakemeldinger fra presse og publikum.  

Trioen plasserer musikken sin i sjangeren visepop, og  kjennetegnes av iørefallende melodier, sterke vokalarrangement og en god live- nerve.   

Mamas Garden jobber for tiden mot sin tredje plateutgivelse, og den første singelen “Sofia”, ble sluppet i oktober og sangen «tilbake til Sør» ble sluppet nå i mai. Mens de tidligere har benyttet seg av hjelp utenfra, hovedaklig på tekstfronten, men også noe melodi, gjør de denne gang alt selv. Siden finnmarksdialekten dominerer i trioen, blir tekstene denne gangen skrevet på nordnorsk.  

Gnist

Gnist er en gnistrende jentegruppe fra Modum. De er alle travle småbarnsmødre, som har bakgrunn fra forskjellige kor, men har sunget sammen som gruppe i tre år. Har årlige julekonserter i åmot kirke. Sjangeren er gospel. De som synger heter Nina Janett Evensen, Guro Flattum, Hanna lovise Husøien, Elisabet Sørumshagen, Cecilie Thomsen og Anne Kat Håskjold. På tangenter har de med seg Helge Nysted 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som øsnker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Kontakt oss
Powered by Cornerstone