VELKOMMEN TIL DAGSFESTIVAL PÅ GULSRUD LEIRSTED 16 JUNI

BLI MED PÅ FESTEN! 
Masse bra konserter og aktiviteter for hele familien! 

FRI ENTRÉ!!!

Vi feirer grunnsteinnedleggelse av Noas Ark Bibel- og kultursenter, på dagen 50 år etter at grunnsteinen til Gulsrud leirsted ble lagt ned av biskop Hauge! Biskop Per Arne Dahl kommer og legger ned grunnsteinen. 

I tillegg så feirer Lutherstiftelsen, som vi samarbeider med om innholdet til Bibel- og kultursenteret, 150 år denne dagen! Lutherstiftelsen er opprinnelsen til Bok & Media så her blir det boksalg og Svein Tindberg kommer og leser fra sin siste bok, "Bibelfortellinger for barn".

Disse kommer til festivalen:
Samuel LjungblahdOslo Soul ChildrenMosaicFrøydis Grorud, Gnist, Modum Soul Children, Svein Tindberg og Per Arne Dahl. Magikeren Ruben Gazki også kjent under navnet Svindler med Stil er konferansier for dagen. 

Les mer om artistene lenger ned... 

Det blir masse aktiviteter for barna både ute og inne. Det blir også salg av mat og drikke. 

Her følger et foreløpig program. Små justeringer kan komme. 

12:00 Åpning og konsert OSLO SOUL CHILDREN
13:00 GRUNNSTEIN NEDLEGGELSE Noas Ark Bibel- og kultursenter ved PER ARNE DAHL
14:00 konsert MAMAS GARDEN
14:45 konsert GNIST
15:20 SVEIN TINDBERG leser fra sin bok "Bibelfortellinger for barn"
16:30 Show med RUBEN GAZKIi (Svindler med stil) 
17:10 Konsert FRØYDIS GRORUD
18:15 konsert med MOSAIC
19:40 konsert med SAMUEL LJUNGBLAHD

Samuel Ljungblahd
For oss er Samuel Ljungblahd svenskekongen! Han er en av østerlands vise menn. Han er mannen vi aller helst skulle sett at var norsk, og han er mannen som får enhver stiv nordmann og kvinne til å svinge på hofta. Vi digger Samuel og har ved flere anledninger arrangert turneer i Norge med han. 
Samuel Ljungblahd har virkelig hatt vind i seilene de siste årene, og et av høydepunktene må ha vært da han sang utgangsmarsjen under svenskeprinsens bryllup i 2015.
Det kan du se i videoen under! 

 

 

 

 

 

 

 Oslo Soul Children
Oslo Soul Children er Soul Children-bevegelsens pilotkor med 90 sangere fra Østlandet. Koret har gitt ut 11 album, er blitt nominert til Spellemannprisen, tildelt Petter Dass-prisen, turnert i USA fem ganger, har jobbet med en rekke kjente artister og opptrådt på mange spennende arrangementer og tv-programmer. Koret dirigeres av Actas Soul Children-leder Ragnhild Hiis Ånestad, som er gründeren bak Soul Children.

Mosaic

Mosaic ble startet opp i 1994 og gjennom årenes løp har mange dyktige sangere vært en del av koret. I dag består Mosaic av 24 dyktige sangere i alderen 20-35 år. Gjennom sine gospel- og juleplater ønsker koret  å formidle det de tror på gjennom de gavene Gud har utrustet dem med. Tilsammen har det blitt seks plateutgivelser fra Mosaic, hvorav to juleplater som har blitt svært godt mottatt blant presse og publikum.

I tillegg til å gi ut egen musikk, har Mosaic flere ganger vært medvirkende på Nobels fredspriskonsert som backing-kor for flere kjente artister. De blir også mye brukt i andre TV- og eventproduksjoner, eksempelvis Kvelden før kvelden (NRK), TV2’s Artistgalla, Spellemansprisen, Statoil’s talentpris og Aftenposten.

Gjennom årenes løp har Mosaic rukket å bygge opp en imponerende portefølje av artister de har koret. Lionel Richie, A-ha, Kygo og Steven Tyler er bare noen få av artistene som kan nevnes. Under er et klipp fra Nobelkonserten 2017 hvor de synger med selveste John Legend! 
 

 

 

 

 

 

 

 Frøydis Grorud
Frøydis Grorud er nok mest kjent som fast medlem i Beat for Beat-bandet på NRK, men hun er så mye, mye mer enn det. Den konservatorieutdannede Grorud er en særegen jazzsaksofonist og fløytist med et sterkt lyrisk og melodisk uttrykk. 
Hun spiller blant annet med Torun Eriksen, og i bandene Vintermåne og Trio de Janeiro. I mars 2009 kom hennes første solo-CD, Himmeldryss – en instrumentalplate der hun tolker kjente salmer. 

 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som øsnker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Kontakt oss
Powered by Cornerstone