Oppdag Malta og dets fantastiske historie og kultur! En uke inkl. fly og hotell fra KUN kr. 9900,-

Reis en uke til Malta og bo på fantastiske Ramla Bay resort fra kun kr. 9900,- 

Med 7000 års historie er de maltesiske øyene gjennomtrukket av kultur og kulturarv. Denne historiske arven, unik i Middelhavet, gjenspeiles i landets nasjonale arkitektur og samlinger. Det er så mange områder av arv og kultur som skal utforskes - det 16. århundrets mesterverk Grandmasters' Palace, "Sacra Infermeria", som nå er et fullt utstyrt konferansesenter, St. James Center for Creativity; en ypperlig restaurert festning hvor moderne kunstverk stilles ut mot de opprinnelige grove teksturerte veggene og gjenoppdagede rom.

Maltesisk mat er et resultat av et langt forhold mellom øyboerne og de mange sivilisasjonene som okkuperte de maltesiske øyene gjennom århundrene. Denne smakenes ekteskap har gitt Malta en eklektisk blanding av matlaging i Middelhavet.

Velkommen til Ramla Bay Resort, Malta
 

Oppdag Malta og dets fantastiske historie og kultur! En uke inkl. fly og hotell fra KUN kr. 9900,-

Det pittoreske Ramla Bay Resort, ligger langs den nordligste kysten av Malta og anses å være et av de beste hotellene i sin kategori på øya. Bare sekunder fra det krystallklare vannet i Middelhavet, tilbyr det topp fasiliteter for avslapning, samt alle fasiliteter som kreves for en hyggelig ferie eller forretningsopphold.

Hotellet tilbyr en rekke rom med eget bad, fra standard dobbeltrom til luksuriøse rom, suiter samt selvbetjente leiligheter, som alle har balkong. Hotellet tilbyr halvpensjon, all inclusive eller kun frokost. 

Hotellet ligger i en av de mest fengslende delene av Malta, omgitt av naturlig skjønnhet. Utsikten strekker seg ut mot havet, med utsikt over søsterøyene Gozo og Comino. Dette er et rolig resort, med flotte hager å utforske, samt 3 sesongbaserte utendørs sjøvannsbassenger, en privat sandstrand, vannsport og en dykkerskole. Her er det noe for hele familien. 

I tillegg har hotellet utmerkede fasiliteter uansett dine behov. Fra toppkvalitets lokale og internasjonale retter som serveres på våre ulike restauranter og snackbarer, til en rekke fristende behandlinger som er tilgjengelige på Spa, til det vennlige hotellteamet som vil sørge for at du har et hyggelig, avslappende og minneverdig oppholdet på Ramla Bay Resort. WIFI er tilgjengelig gratis i alle rom.

Oppdag Malta og dets fantastiske historie og kultur! En uke inkl. fly og hotell fra KUN kr. 9900,-
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud leirsted

Gulsrud booking

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

 

Powered by Cornerstone