Alicante har over 300 soldager i året og nydelige strender. Pris fra KUN kr. 7990,-

Er du ute etter sol og opplevelser er Costa Blanca med sine over 300 solfylte dager i året, lange og flotte sandstrender og kulinariske spesialiteter, stedet å være.

Alicante er en av de raskest voksende byene i Spania. Dens økonomi er hovedsakelig basert på turisme, vin- og landbruksproduksjon. Alicante er en veldig vakker og ren by, som ligger ved havet. Med sandstrender, mange parker og et veldig hyggelig klima, tilbyr byen en høy livskvalitet, noe som også preger innbyggernes oppførsel. I Spania har befolkningen i Alicante rykte om å være spesielt avslappet, gjestfri og inkluderende. 

Prisen på kr. 7990,- inkluderer en ukes opphold på hotel in Altea (omtalt under) og med flyreise fra Torp. Ta kontakt så skreddersyr vi innholdet så det passer din gruppe! 

 

 

 

 

 

 

 4**** Hotel in Altea
Dette hotellet gir deg muligheten til å bli fascinert av Middelhavets magi på grunn av sin spesielle beliggenhet mot sjøen, underholdningen på kveldene, den herlige atmosfæren, den komplette maten og den oppmerksomme servicen.

Hotellet ligger 43 minutter fra Alicante, nær Calpe. Herfra kan vi gjøre mange interessante utflukter. Vi vil anbefale et besøk til Rock of Ifach, fiskemarkedet og gamlebyen i Calpe, Guadalest, Fuentes del Algar. Gamlebyen Altea, er også veldig hyggelig.

Alicante har over 300 soldager i året og nydelige strender. Pris fra KUN kr. 7990,-

 

Alicante har over 300 soldager i året og nydelige strender. Pris fra KUN kr. 7990,-
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud leirsted

Gulsrud booking

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

 

Powered by Cornerstone