FULLTEGNET! Bli med Martin Alfsen på pasjonsspill i Oberammergau!

FULLTEGNET!  Bli med Martin Alfsen på pasjonsspill i Oberammergau!

Helt siden år 1634 etter Kristus har lokalbefolkningen gjennomført spillet i Oberammergau; en nesten 400 år lang tradisjon. I 2020 settes pasjonsspillet opp for 42. gang. Kun hvert tiende år kan man få oppleve dette i Oberammergau. Rundt 2 000 personer deltar i produksjonen der godt over 1 000 personer er medvirkende på scenen. I løpet av 2020 skal det gjennomføres 102 oppsettinger med plass til 5 000 tilskuere hver kveld. Dette gjør at over en halv million mennesker fra hele verden vil kunne oppleve pasjonsspillet i 2020.

DATO FOR REISEN: 4. - 8. juni 2020
PRIS FOR DENNE REISEN ER KUN KR. 11 950,-

På denne turen bor vi de tre første nettene sør for München. Vi har funnet et hyggelig og familiedrevet hotell. Der skal vi forberede oss til pasjonsspillet som foregår den siste kvelden på turen. Vi vil også ta en utflukt til byen München og se flere av attraksjonene i byen.

Reiseleder Martin Alfsen vil ta dere med inn i historien om pasjonsspillet og andre betraktninger som gjør at deltakerne på denne turen vil få en spesiell til opplevelse av Oberammergau 2020.

PROGRAM

DAG 1 Torsdag 4. juni  NORGE – TYSKLAND

Fly til München og buss til hotellet sør for München

DAG 2 Fredag 5. juni MÜNCHEN

Buss sight-seeing til München.

Bayerns hovedstad har vært åsted for en lang rekke hendelser som har vært vesentlige i Europas historie. Det er en vakker by, og etter å ha blitt kraftig ødelagt gjennom bombingen mot slutten av 2. verdenskrig, har den blitt gjenoppbygget på en pietetsfull og historisk måte som på mange måter skiller seg ut fra andre tyske byer.
Denne fredagen skal vi inn til sentrum av München for å oppleve mange av de fine stedene byen har å by på.
På den flotte Marienplatz finner vi blant annet det storslåtte ”Neues Rathaus”. Plassen har vært selve hjertet av München helt tilbake til det 12. århundre. Vi skal også besøke St. Peters Kirche som er byens eldste, bygget på slutten av 1100-tallet. Etter litt fritid til lunsj drar vi innom parken ”Englische Garten” som imponerer, ikke minst med sin enorme størrelse.

Vi er tilbake til hotellet til middag, og på kvelden blir det  sang og musikk med reiseleder Martin Alfsen. Siden vi nå etter hvert retter blikket mot pasjonsspillet, blir det sanger knyttet til pasjonshistorien som utgjør hovedinnholdet denne kvelden.

DAG 3. Lørdag 6. juni Arget

Denne dagen er til egen disposisjon og til vandring i det sjarmerende tettstedet Arget. Kan bli satt opp alternativer til utflukter som vil ha en ekstra kostanad. Etter middag på kvelden tar Martin Alfsen oss med på en musikkhistorisk reise:

”Pasjonshistorien i musikken – fra Johann Sebastian Bach til Andrew Lloyd Webber”

Gjennom fortelling, bilder og musikkeksempler får vi et tankevekkende inntrykk av inspirasjonskraften som ligger i dette budskapet.

DAG 4. Søndag 7. juni OBERAMMERGAU

Etter frokost reiser vi til Oberammergau.

Pasjonsspillet starter kl 13.30 og varer til 21.30 med en tre timers middagspause i løpet av spillet.

DAG 5. Mandag 8. juni TYSKLAND – NORGE

Buss til flyplassen. Fly til Oslo.

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 11.950,- per person i dobbeltrom *
Dato: 4. - 8. juni 2020
Flyreise: Flyreisen bookes ca. elleve måneder før reisen starter.
Tilslutningsfly: Ta kontakt for pris på tilslutningsfly
Bosted: Gasthof og Landhotel Schmuck.  
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell fire netter, frokost og middag fire dager, alle inngangsbilletter, billett til Pasjonsspillet i Oberammergau med kategori 2-seter og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 2900,-, lunsjer, drikke til måltidene, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening. 
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 

* Spesielle vilkår for reisen 
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene ble satt våren 2019. Flybilletter og andre transporttjenester på reisene i 2020 er ikke helt klare da reisene ble lagt ut for salg, og det kan derfor forekomme endringer Prisene forutsetter normal flypris og er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til ca 11. måneder før den enkelte reise.  Se for øvrig våre standard reisevilkår

Ta kontakt dersom du har spørsmål! post@gulsrudreiser.no
 

PÅMELDINGSSKJEMA

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 3 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 8 uker før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Skal dere bo på dobbeltrom så holder det at dere fyller ut ETT påmeldingsskjema! 

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser
på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med. 

 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone