Bli med til Israel og gå i bibelske fotspor. Fly fra Haugesund!

Bli med på en spennende reise i bibelske fotspor!

21 februar – 01 mars 2020
Reiseledere på turen er Odd Bjørnar Adolfsen og Håkon Holgersen fra Sentrumskirken Haugesund baptistmenighet. 
Reisen er åpen for ALLE!

Bli med på en spennende reise med masse opplevelser og godt felleskap!

Bli med til Israel og gå i bibelske fotspor. Fly fra Haugesund!

 

DAGSPROGRAM

Dag 1. fredag 21 feb - NORGE - ISRAEL 
Avreise fra Hugesund med SAS kl. 09.35 ankomst Gardermoen kl.10.25. Flyr videre til Wien med Austrian Airlines kl. 13.40 og ankommer 16.05. Siste etappe går fra Wien til Tel Aviv kl. 20.25. Ankomst Ben Gurion flyplass i Tel Avi kl. 00.50 lokal tid. (ligger en time foran Norge) Bagasjen sjekkes inn i Haugesund og går hele veien til Tel Aviv. Samme på hjemveien. Transport til Netanya for overnatting på hotell: 
https://kingsolomonhotel.com-israel.com/

Dag 2. Lørdag 22 feb - CÆSAREA VED HAVET - NAZARET  
Kjøre kystveien til  Cæsarea, det gamlet Romerske Teateret,  Crusader byen og  Akvedukten som tjener som et back-drop til Apostelens gjerninger;  Cornelius var den første hedningen som ble kristen  og  Paulus  var fengslet i to år før han seilte til Roma. Fortsetter til Nasaret der Jesus tilbrakte mesteparten av sitt liv. Besøke Bebudelseskirken og Josefs verksted. Reiser så til Tiberias for middag og overnatting på hotell: Aviv Apartments Tiberias. Her bor vi i tre netter.

Dag 3- Søndag 23 feb -  PÅ OG RUNDT GENESARET SJØEN  
Starte dagen med å besøke  Oldtidsbåtmuseumet i  Nof Ginosar  og nyte en båttur på  Genesaretsjøen. Saliprisningenes berg, (Mat.5 - 8) hvor Jesus holdt  bergprekenen. De som vil kan gå ned til Tabgha (Mat.13, Mark. 33-45, Joh. 21), der brød og fiskeunderet skjedde. Her besøker vi kirken med det kjente mosaikkgulvet og like ved, Peters kirken hvor vi har en samling ved stranden. Vi besøker Magdala hvor vi finner en nylig utgravd by fra det 1. århundre med bl.a synagoge. Middag og overnatting I Tiberias

Dag 4. Mandag 24 feb -  KAPERNAUM OG GOLANHØYDEN
Starter dagen i Kapernaum (Matt. 4.13, 13.54, 17.24, Luk.7, Mark. 1.2, Joh. 4, 46-54). Vi ser på ruinene av synagogen fra det 2. århundre. Så kjører vi hele veien til Nord-Israel, til Banja's (Caeserea Filipi) (Matt 16.13, Mark.8.27), hvor det ble klart for disiplene at Jesus var Jødenes Messias. Så kjører vi til Golanhøyden hvor vi kan se in til Syria. Vi vil besøke the Date factory .Retur til Tiberias for fritid

Dag 5 – Tirsdag 25 feb.  SACHNE - JORDANDALEN OG  JERUSALEM
Vi starter dagen med å kjøre sørover gjennom Jordan dalen til Sachne, de varme kildene hvor de som vil kan ta seg et bad. Disse kildene  holder + 27 grader  hele året.  Vi fortsetter til Jesu dåpsplass ved Jordanelven, «Qasr El Yehud» rett overfor byen Jeriko, verdens eldste by. Øst for Jeriko muren, ligger Eliseus fontenen.  Det var her det bitre vannet ble søtt av profeten håndfull med salt  (2. Kongebok 2: 19). Herfra kan du se fjellet hvor Jesus ble fristet ( Matt 4: 1)og helt til Jerusalem. Så fortsetter vi sørover via Jordan dalen til Judea og kommer til Jerusalem tidlig ettermiddag. Resten av reisen skal vi bo på Eyal hotel i Jerusalem: http://www.eyalhotel.info/

Dag 6. Onsdag 26 feb - JERUSALEM GAMLEBYEN
Kjøre til Oljeberget for å besøke Getsemane hagen, alle nasjoners kirke. Gå inn i  Dung Gaten for en gåtur I Gamlebyen. Følge i Jesu fotspor langs Via Dolorosa til  Gravkirken. Gjennom det kristne kvarteret til Jaffa Gate .Litt fritid for å rusle rundt i Gamlebyen. Avslutter dagen i Gravhagen Så tilbake til hotellet for
middag.

Dag 7. Torsdag 27 feb. FRITID I JERUSALAEM

Dag 8. Fredag 28 feb. JERUSALAEM DEN NYE DELEN - BETLEHEM

Etter frokost  drar vi til Menora(Den 7-armede lysestaken) nær Knesset(Det Israelske parlamentet). Besøke det Israelske museet  hvor dødehavsrullene blir oppbevart. Kjøre til Yad Vashem Museum, minnestedet for 6 millioner Holocoast ofre fra 2. verdenskrig. På ettermiddagen kjører vi til Betlehem, der det ikke var rom for dem i herberget (Luke 1: 4-7,fødebyen til kong David og Jesus. Kjøre forbi mor Rachels grav, for så å besøke Fødselskirken og se Hyrdemarkene, stoppe for å shoppe i Betlehem

Dag 9. Lørdag 29 feb. - DØDEHAVET - MASSADA 
Begynner dagen på Qumran hvor dødehavsrullene ble funnet. Fortsetter til Massada fjellet som ligger i Sørdistriktet av Israel, lokalisert på toppen av en avsondret fjellplatå i den østlige utkanten av  Judeaørkenen og med utsyn utover Dødehavet.  Vi tar en moderne taubane til toppen av fjellet. Vi besøker også David Grottene denne dagen og tar et bad i Dødehavet ved Ein Gedi.

Dag 10. Søndag 01 mars. - HJEMREISE 
Det er tidlig hjemrieise, men mye kortere reisedag enn på turen ned. Avreise fra Tel Aviv med Austrian Airlines til Wien er kl. 06.15 med ankomst Wien kl. 09.15. Allerede kl.10.10 Går flyet fra Wien og er fremme på Gardermoen kl. 12.35. Så er det siste etappe med SAS kl. 13.30 og ankomst Haugesund kl. 14.35 

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 17.900,- per person i dobbeltrom 
Dato: 21 feb. - 1 mars 2020
Flyreise: SAS og Austiran Airlines. Se detaljen i program ovenfor  
Tilslutningsfly: Ta kontakt for pris på tilslutningsfly
Bosted: King Solomon hotel Netanya første natt. Så tre netter på Aviv Apartmens hotel i Tiberias. Til slutt bor vi 5 netter på Eyal hotell i jerusalem. 
Inkludert i prisen: Flyreise fra Haugesund, all transport, hotell med frokost og middag alle dager, alle inngangsbilletter, billett til alle severdigheter, guide og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 4500,-, lunsjer, drikke til måltidene, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening 99 USD som betales på reisen kontant til reiseleder. 


Alle som melder seg på tur med Gulsrud reiser som teknisk arrangør må gjøre seg kjent med våre reisebetingelser. De finner dere ved å klikke HER Det er begrenset med plasser på alle reiser. VI tar forbehold om programendringer og trykkfeil i markedsmateriell til turen. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål! post@gulsrudreiser.no

PÅMELDINGSSKJEMA

I Israel er tips en del av lønnen til guide og sjåfør. Dette er ikke inkludert i turprisen (ca 99 USD).

Fyll inn feltene under for å melde deg på vår tur til Israel. 

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 4 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   

Vær oppmerksom på at passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato.
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 8 uker før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Skal dere bo på dobbeltrom så holder det at dere fyller ut ETT påmeldingsskjema! 

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser
på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 

Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med.  

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone