Reis fra Stavanger til Oberammergau med Aril og Aina Schøld!

Reis fra Stavanger til Oberammergau med Aril og Aina Schøld!

DATO FOR REISEN: 27. - 31. august 2020

Helt siden år 1634 etter Kristus har lokalbefolkningen gjennomført spillet i Oberammergau; en nesten 400 år lang tradisjon. I 2020 settes pasjonsspillet opp for 42. gang. Kun hvert tiende år kan man få oppleve dette i Oberammergau. Rundt 2 000 personer deltar i produksjonen der godt over 1 000 personer er medvirkende på scenen. I løpet av 2020 skal det gjennomføres 102 oppsettinger med plass til 5 000 tilskuere hver kveld. Dette gjør at over en halv million mennesker fra hele verden vil kunne oppleve pasjonsspillet i 2020.


PRIS FOR DENNE REISEN ER KR. 13 950,-

På denne turen bor vi de tre første nettene sør for München. Vi har funnet et hyggelig og familiedrevet hotell. Gasthof og Landhotel Schmuck. Der skal vi forberede oss til pasjonsspillet som foregår den siste kvelden på turen. Vi vil også ta en utflukt til byen München og se flere av attraksjonene i byen.

Reis fra Stavanger til Oberammergau med Aril og Aina Schøld!

Om reiselederne på denne turen: 

Aina Økland Schøld og Aril Schøld er aktive kulturaktører både lokalt, regionalt og nasjonalt. Både sammen og hver for seg deltar de på mange prosjekter og konserter som strekker seg fra frivillig dugnadsinnsats i nærmiljøet til prosjektledelse og samarbeid med noen av landets største artister, som Sigvart Dagsland, Carola, Stavanger Symfoniorkester og mange flere. De har begge deltatt på flere hundre albumutgivelser, og i 2016  gav Aina ut sitt første soloalbum. 

Sammen driver de et av landets flotteste gospelkor, Stavanger Gospel Company. Koret er meget aktivt, og arrangerer månedlig gospelgudstjenester med over 700 besøkende. Internasjonale og nasjonale gjesteartister setter sitt preg på gudstjenestene, med både ord og toner. 

De er begge også en del av gruppa Øklands; En gruppe som består av søsknene Aina, Merete og Kjetil, samt svogerne Tor Kjetil og Aril. Gruppa er spesielt kjent for sine konserter hvor de - sammen med Arne Nordbø - tar for seg sanger og historier fra bedehusland. 

Aina og Aril gleder seg til å reise på tur til Oberammergau. Selvsagt til å oppleve det fantastiske spillet, men også til å dele både sosialt, musikalsk og åndelig fellesskap med dem som reiser. Samlingene kommer til å inneholde ord for sjelen, og spenne musikalsk fra de kjente og kjære sangskattene fra bedehusland, til gospel. 

Reis fra Stavanger til Oberammergau med Aril og Aina Schøld!

PROGRAM

DAG 1 Torsdag 27 august  NORGE – TYSKLAND

Fly med Norwegian fra Stavanger kl.15.00 - med ankomst Oslo kl.15.50.
Så videre fra Oslo kl.17.40 med ankomst München kl. 19.55.
Buss til hotellet sør for München
MIddag på hotellet og en samling på kvelden. 

DAG 2 Fredag 28. august i MÜNCHEN

Buss sight-seeing til München.

Bayerns hovedstad har vært åsted for en lang rekke hendelser som har vært vesentlige i Europas historie. Det er en vakker by, og etter å ha blitt kraftig ødelagt gjennom bombingen mot slutten av 2. verdenskrig, har den blitt gjenoppbygget på en pietetsfull og historisk måte som på mange måter skiller seg ut fra andre tyske byer.
Denne fredagen skal vi inn til sentrum av München for å oppleve mange av de fine stedene byen har å by på.
På den flotte Marienplatz finner vi blant annet det storslåtte ”Neues Rathaus”. Plassen har vært selve hjertet av München helt tilbake til det 12. århundre. Vi skal også besøke St. Peters Kirche som er byens eldste, bygget på slutten av 1100-tallet. Etter litt fritid til lunsj drar vi innom parken ”Englische Garten” som imponerer, ikke minst med sin enorme størrelse.

Tilbake til hotellet for middag og en samling på kvelden. 

DAG 3. Lørdag 29 august Arget

Denne dagen er til egen disposisjon og til vandring i landsbyen Arget.
Vil vil legge tilrette for ulike aktiviteter denne dagen. Disse aktivitetene er ikke en del av prisen. 
Samling på kvelden med sang og musikk av Aril og Aina Schøld. 

DAG 4. Søndag 30 august OBERAMMERGAU

Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og reiser til den koselige byen Oberammergau.
Pasjonsspillet starter kl 13.30 og varer til 21.30 med en tre timers middagspause i løpet av spillet.
Etter spillet kjøres gruppen til det hotellet de skal bo på. Dette ligger i nærområdet til Oberammergau. Vi har ikke blitt tildet hotell enda, men kommer tilbake til det når det er klart. Det er et 4 stjerners hotell. 

 

DAG 5. Mandag 31 august TYSKLAND – NORGE

Buss til flyplassen. Fly med Norwegian fra München kl. 12.35 med ankomst Oslo kl. 14.50.
Videre fra Oslo kl. 16.20 med ankomst Stavanger 17.10

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 13.950,- per person i dobbeltrom *
Dato: 27-31 august  2020
Bosted: Gasthof og Landhotel Schmuck.  
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell fire netter, frokost og middag fire dager, alle inngangsbilletter, billett til Pasjonsspillet i Oberammergau med kategori 1-seter og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 3900,-, lunsjer, drikke til måltidene, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening. 
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 

* Spesielle vilkår for reisen 
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Se for øvrig våre standard reisevilkår

Ta kontakt dersom du har spørsmål! post@gulsrudreiser.no

Påmeldingen til denne reisen er avsluttet eller reisen er utsolgt! 

Se info om andre turer på www.gulsrudreiser.no eller ta kontakt med oss! 

Mvh Gulsrud reiser 

33801700

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone