Marit Anmarkrud og Torolf Nordbø tar deg med til Oberammergau 29. juli - 02. aug 2020!

Helt siden år 1634 etter Kristus har lokalbefolkningen gjennomført spillet i Oberammergau; en nesten 400 år lang tradisjon. I 2020 settes pasjonsspillet opp for 42. gang. Kun hvert tiende år kan man få oppleve dette i Oberammergau. Rundt 2 000 personer deltar i produksjonen der godt over 1 000 personer er medvirkende på scenen. I løpet av 2020 skal det gjennomføres 102 oppsettinger med plass til 5 000 tilskuere hver kveld. Dette gjør at over en halv million mennesker fra hele verden vil kunne oppleve pasjonsspillet i 2020.

PRIS FOR DENNE REISEN ER KR. 11 950,-


På denne turen bor vi de tre første nettene sør for München. Vi har funnet et hyggelig og familiedrevet hotell. Gasthof og Landhotel Schmuck. Der skal vi forberede oss til pasjonsspillet som foregår den siste kvelden på turen. Vi vil også ta en utflukt til byen München og se flere av attraksjonene i byen.

Marit Anmarkrud og Torolf Nordbø tar deg med til Oberammergau 29. juli - 02. aug 2020!

 

 

 

 

 

 

 

 
Om reiselederne på denne turen: 

Marit Anmarkrud er utdannet lærer, dramapedagog, forteller, familieterapaut og psykodramaterapaut. Har de siste 6 årene vært dramalærer på Solborg folkehøgskole i Stavanger. Marit startet teatergruppa Sarepta som b.l.a. turnerte i skolen med teaterforestillingene ”Stjerneunderet”, ”Vandringsmannen” og ”Utrolig”som forfatter, regissør og skuespiller. Marit har også turnert for Rogaland Fylkeskommune med bl.a. fortellinger og sanger av Alf Pøysen. Delvis i smarbeid med harpist  Runi Wold-Kristiansen. I tillegg er hun en hyppig brukt Kulturformidler og seminarholder for næringslivet bla. i Nordsjøen. Les mer om Marit på www.perlespire.no

  

Torolf Nordbø er en Country/Roots/Vise- artist, humorist, komiker og forfatter, best kjent som “Han Innante”. Han er utdannet lærer i videregående skole, men har de siste 15 årene jobbet på heltid som Country/Roots/Vise-artist, komiker (som Han Innante), seminarhalder for næringslivet og forfattar. Han har gitt ut 3 cd-er på Plateselskapet Grammofon. Bl.a. sammen med Rita Eriksen. Utenom det har han har gitt ut 5 cd-er og 4 dvd-er som ”Han Innante”. Torolf er også forfatter av 3 humorbøker på Det norske Samlaget.
Marit og Torolf vil by på fine samlinger med humor, visesang og fortellerkunst. 

Marit Anmarkrud og Torolf Nordbø tar deg med til Oberammergau 29. juli - 02. aug 2020!

 

 

 

 

 

 

 

 
PROGRAM

DAG 1 Onsdag 29 juli  NORGE – TYSKLAND

Fly med Norwegian fra Gardermoen kl.07.00 - med ankomst München kl. 09.15.
Buss til den koselige byen 
Landshut. 
Byen ligger usedvanlig vakkert til ved elven Isar, og kan by på en flott festning fra middelalderen og omfattende velbevart sentrums-bebyggelse i blant annet barokk stil. Landshut er en middels stor, historisk by i Bayern. Vi beøker også Trausnitz slott på en høyde ikke langt fra Landshut. 
Bussen tar oss videre til hotellet hvor det blir middag og en samling på kvelden. 

DAG 2 Torsdag 30. juli i MÜNCHEN

Buss til München og sight-seeing i den vakre byen. 

Bayerns hovedstad har vært åsted for en lang rekke hendelser som har vært vesentlige i Europas historie. Det er en vakker by, og etter å ha blitt kraftig ødelagt gjennom bombingen mot slutten av 2. verdenskrig, har den blitt gjenoppbygget på en pietetsfull og historisk måte som på mange måter skiller seg ut fra andre tyske byer.
Denne fredagen skal vi inn til sentrum av München for å oppleve mange av de fine stedene byen har å by på.
På den flotte Marienplatz finner vi blant annet det storslåtte ”Neues Rathaus”. Plassen har vært selve hjertet av München helt tilbake til det 12. århundre. Vi skal også besøke St. Peters Kirche som er byens eldste, bygget på slutten av 1100-tallet. Etter litt fritid til lunsj drar vi innom parken ”Englische Garten” som imponerer, ikke minst med sin enorme størrelse.

Tilbake til hotellet for middag og en samling på kvelden. 

DAG 3. Fredag 31 juli Arget

Denne dagen er til egen disposisjon og til vandring i landsbyen Arget.
Vil vil legge tilrette for ulike aktiviteter denne dagen. Disse aktivitetene er ikke en del av prisen. 
Samling på kvelden etter middag. 

DAG 4. Lørdag 01 august OBERAMMERGAU

Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og reiser til den koselige byen Oberammergau.
Pasjonsspillet starter kl 14.30 og varer til 21.30 med en tre timers middagspause i løpet av spillet.
Etter spillet kjøres gruppen til det hotellet de skal bo på. Dette ligger i nærområdet til Oberammergau. Vi har ikke blitt tildet hotell enda, men kommer tilbake til det når det er klart. 

DAG 5. Søndag 02 august TYSKLAND – NORGE

Buss til flyplassen. Fly med Norwegian fra München kl. 16.30 med ankomst Oslo kl. 18.45.

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 11.950,- per person i dobbeltrom *
Dato: 29 juli- 02 august  2020
Bosted: Gasthof og Landhotel Schmuck.  
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell fire netter, frokost og middag fire dager, alle inngangsbilletter, billett til Pasjonsspillet i Oberammergau og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 3900,-, lunsjer, drikke til måltidene, mat på flyet (kan kjøpe kaldmat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening. 
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 

* Spesielle vilkår for reisen 
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Se for øvrig våre standard reisevilkår

Ta kontakt dersom du har spørsmål! 
 

Påmeldingen til denne reisen er avsluttet eller reisen er utsolgt! 

Se info om andre turer på www.gulsrudreiser.no eller ta kontakt med oss! 

Mvh Gulsrud reiser 

33801700

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone