Bli med på en spennende reise i Bibelske fotspor 9-16 februar 2021

Israel og Vestbredden er spennende reisemål, og for mange er det en livslang drøm å få reise hit!

Med den prisen vi lanserer her, kan det også være mulig å ta med hele storfamilien! Vi skal oppleve mye denne uken, og det vil garantert bli mange gylne øyeblikk.

I Galilea opplever vi blant annet Saligprisningens berg hvor Jesus holdt Bergprekenen, båttur på Genesaretsjøen, Tabgha, hvor brød- og fi skeunderet skjedde. Vi skal innom Nasaret og besøke Bebudelseskirken (Midtøstens største kirkebygg). Vi kjører gjennom Jordandalen og stopper ved Jesu døpested, for så å ta et bad i Dødehavet. (med forbehold om badetemperatur..) I Betlehem besøker vi Fødselskirken, Jesu fødested og Hyrdemarken. Jerusalem har selvfølgelig mye å by på som f.eks. Oljeberget, Getsemane, Via Dolarosa, Gravkirken, Klagemuren og mye mer!

Vi bor tre netter i Tiberias og fire netter i Betlehem på denne turen. 

Reiseledere på denne turen er Borgny og Per Åge Skretting som har lang erfaring med reiser til området. Ruth Egdi (til venstre)er en dame fra Voss, bosatt i Jerusalem. Hun vil være vår lokale guide på turen.

Bli med på en spennende reise i Bibelske fotspor 9-16 februar 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAG 1 Tirsdag 09. februar reisedag Oslo - Tel aviv. 
Vi reiser rett fra Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv til Betlehem hvor vi skal bo fire netter. Middag på hotellet ved ankomst. 

DAG 2 Onsdag 10. februar 
Full dag i Betlehem. Vi besøker fødselskirken og ser Jesu fødested. Vi besøker også First Baptist Church. Så blirdet tid til et besøk i en fabrikk som lager oliventre produkter.V
i avslutter dagen på hyrdemarken og Melkegrotten. Fritid i Betlehem.

DAG 3 Torsdag 11. februar
Denne dagen reiser vi inn til Jerusalem og begynner dagen på Oljeberget, med flott utsikt over Jerusalem. Vi går fra Oljeberget og ned mot Getsemane. Herfra går vi inn Løveporten til Annakirken ved Betestadammen. Når vi synger her, får vi oppleve den fantastiske akustikken. Vi er nå ved starten av Via Dolorosa. Vi går denne, og ender ved Gravkirken. Etter dette blir det litt fritid.  

DAG 4 Fredag 12. februar
Denne dagen reiser vi også inn til Jerusalem og begynner dagen i Gravhagen, Gordons Golgata. Deretter besøker vi Klagemuren. Det blir det fritid i Jerusalem eller en valgfri utflukt til Holocaust museet.  

DAG 5 lørdag 13. februar
Første stopp denne dagen er Dødehavet hvor det blir tid til bading om temperaturen tillater det. Så kjører vi videre oppover Jordandalen, via Jeriko, Jesu døpested. VI gjør et stopp på M
oshav Naama som er en urte og daddelprodusent i Jordandalen. fortsetter så opp til Tiberias hvor vi skal bo de tre siste nettene. 

DAG 6 Søndag 14. februar
Etter frokost skal vi på båttur på Genesaretsjøen. Båtturen ender ved kibbutz Ginnosar hvor vi hører om fiskebåten som ble funnet her. Videre denne dagen skal vi til Saligprisningens berg hvor Jesus holdt Bergprekenen. De som ønsker det kan, hvis været er bra, gå ned til Tabgha, hvor brød- og fiskeunderet skjedde. Her besøker vi kirken med det kjente mosaikkgulvet og like ved Peters kirken hvor vi har en samling ved stranden.

DAG 7 Mandag 15. februar
Vi kjører til Nasaret som er en drøy halvtimes kjøretur fra Tiberias. I Nasaret skal vi besøke Bebudeleseskirken (Midtøstens største kirkebygg) og Josefs snekkerverksted. På ettermiddagen blir det bading i varme kilder i Sachne. 

DAG 8 Tirsdag 16. februar 
Transport til Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv for hjemreise. 

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 13.950,- per person i dobbeltrom *
Dato: 09.- 16. februar 2021
Flyreise: Flyreisen bookes ca. elleve måneder før reisen starter. *
Tilslutningsfly: Ta kontakt for pris på tilslutningsfly
Bosted: 3 og 4* hotell.  
Inkludert i prisen: Flyreise, all transport, hotell alle netter, frokost og middag lokal guide og norsk reiseleder. Alle innganger ifølge programmet.
Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på ca. kr 3900,-, lunsjer, drikke til måltidene, mat på flyet (kan kjøpe mat på flyet) og tips til sjåfører og hotellbetjening 70 USD
På denne reisen gjelder spesielle vilkår, og det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 

* Spesielle vilkår
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene ble satt våren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester på reisene i 2020 er ikke helt klare da reisene ble lagt ut for salg, og det kan derfor forekomme endringer Prisene forutsetter normal flypris og er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til ca 11. måneder før den enkelte reise.  Se for øvrig våre standard reisevilkår

PÅMELDINGSSKJEMA

I Israel er tips en del av lønnen til guide og sjåfør. Dette er ikke inkludert i turprisen (ca 70 USD).

Fyll inn feltene under for å melde deg på vår tur til Israel. 

Bekreftelse, generell info og giro for innbetaling av depositum, kr. 4 000,- blir så tilsendt. Det er begrenset med plasser på turen, så rask påmelding anbefales.   

Vær oppmerksom på at passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato.
  
Sluttfaktura for turen blir sendt med forfall ca. 8 uker før avreise. På sluttfakturaen trekkes det innbetalte depositumsbeløpet fra. Reisedokumenter oversendes ca. 2 uker før avreise. 

Alle må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å gyldig forsikring for turen. Dersom du er usikker så sjekk med ditt forsikringsselskap om reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Skal dere bo på dobbeltrom så holder det at dere fyller ut ETT påmeldingsskjema! 

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Gulsrud reiser
på telefon: 33 80 17 00 eller post@gulsrudreiser.no 

 

Har du valgt å bo på dobbeltrom, så trenger vi informasjon om den personen du skal bo sammen med.  

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone