På havet

På havet

Det er naturlig å bruke den fine skjærgården på Østre Bolærne når man besøker øya. Det er robåter man kan leie og noen kanoer. På denne måten kan man selv oppleve området rundt.

Det går rutebåt i sesongen til øya og denne kan man benytte om man ønsker å ta en tur inn til Tønsberg. Det er også mulig å leie denne fergen til andre turer. Eksempler på dette er: Verdens ende, Blå brygge på Hvasser, Solsiden på Hvasser, Gjestehuset på Hvasser, 8-glass i Vrengen eller Scandic hotel på Havna. Det er også mulig å bestille bevertning på båten.

Se deres hjemmeside for mer informasjon: www.bolernebaaten.com

Ønskes det mer fart så kan evntfirmaet All onboard kontaktes. De er lommekjent i området og kan tilrettelegge for ulike aktiviteter både på sjø og land. http://allonboard.no/

Fjordtaxi er en taxibåt som tar 12 personer. Rune, som eier båten tilbyr også turer i skjærgården og blant annet selsafari. http://fjordtaxi-faerder.no/

På havet På havet
 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone