Fellesområder

Fellesområder

Det er fellesområder i flere bygg på Østre Bolærne. På øya finner du både idrettshall, cafe kiosk og flere konferanserom

Kompasset ligger nede på brygga og er øyas nye spisestedd. Her er det salg av drikke og mat, hovedsakelig til alle båtgjestene.

Kiosken er det røde bygget du møter på etter du har kommet til øya. 

Restauranten er der alle gruppene spiser. Her er det 120 sitteplasser ved langbord. I tillegg er det en stor terrasse utenfor restauranten med plass til mange. Her er det kjøpt inn rammetelt på 6 x 12 meter som vil øke kapasiteten i sommerhalvåret betraktelig.

I underetasjen i restaurantbygget et det en foaje med sitteplasser til ca 30 og et like stort møterom.

I 1990 bygget er det tre konferanserom hvor det største tar ca. 60 personer. VI har også etablert et eget rom for lederne rett ved hovedinngangen.

I 2017 pusset vi opp peisestua i 1990 bygget og bygde en stor terrasse utenfor med et rammetelt. Til sammen er det her plass til et par hundre personer.

Idrettshallen på Østre Bolærne blir mest brukt til møtesal for de største gruppene. Her er det en scenerigg med lyd og lys stående som alle leietakere kan leie til en billig penge.

befalsmessen er det en koselig stue som ble pusset opp i 2017. her er det sofaer og gode stoler til ca 40 personer. I tillegg er det et konferanserom.

Naustet kan også brukes til middager eller andre sammenkomster

Naustet

Fellesområder

Restauranten

Fellesområder

Peisestua

Fellesområder
 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone