Sørlandsbadet

Som gjest gjennom Gulsrud Booking får du svært god pris på inngang til Sørlandsbadet. Ta kontakt for pristilbud for din gruppe!

Sørlandsbadet er et aktivt og attraktivt feriesenter i Lyngdal med gode og fine aktiviteter for hele familien. Dette er et flott badeland med både inne- og uteanlegg, samt treningssenter, spa, velvære, café, fysioterapi og turløyper.

Sørlandsbadet ligger idyllisk til ved strandkanten innerst i den lange og flotte Rosfjorden. Med den åpne og store glassfasaden kan du nyte hele fjorden fra bade- og treningsanlegget.

Lokalt vann

Sørlandsbadet tilbyr ett behagelig og lokalt vann. Vi er ett av få badeland i Norge som har sjøvann i bassengene. Vi blander sjøvann som vi pumper opp fra Rosfjorden og blander med ferskvann. Fra sjøvannet utskiller vi naturlig klor som vi igjen benytter for å tilsette for å holde god vannkvalitet. Denne løsningen med saltvann og naturlig klor gjør vannet ekstra behagelig og gir mindre hudplager for dem som reagerer med klorvann.

Sørlandsbadet Sørlandsbadet Sørlandsbadet

 

 

 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone