Om Gausdal leirsted

Gausdal leirsted ligger i naturskjønne omgivelser på Åmot i Modum, midt i mellom Drammen og Hønefoss. Her kan vi tilby gunstig utleie fra etter påske til langt utpå høsten. Stedet er egnet for både mindre grupper og større arrangementer. Området er stort og passende til samlinger, team-building og aktiviteter, ute som inne.  

Gausdal leirstedet har et bra hovedhus med stort velustyrt kjøkken. Her kan dere lage maten selv eller du bestiller med matservering.
spisesal har plass til ca 120 personer. Det er også en terrasse utenfor spisesalen hvor noen kan spise ved fint vær. Det er utgang rett ut til uteområdet fra spisesalen.
Det første som møter deg når du går inn i hovedhuset er en koselig peisestue. i tilknytning til denne ligger inngangen til kiosken. 
I kjelleren på hovedhuset er det en kjellerstue som passer perfekt til ungdommen.  Bordtennis og andre spill ha sin eget rom ved siden av kjellerstuen.

I kjelleren på hovedhuset er det et nytt og flott sanitæranlegg med nye toaletter og dusjer. 

Om Gausdal leirsted

Rundt på leirstedet er det koselige små hytter som kan inlosjere mange! Det er 4-6 senger på hyttene, men med madrasser så er det store muligheter til å huse mange. Det er tilsammen 39 soverom i hyttene. I tillegg så vil det våren 2021 stå ferid et helt nytt lederbygg med 5 soverom og to bad. Dette blir et ideelt sted for ledersamlinger og et bra sted hvor det er mulig å trekke seg litt tilbake.
Tilsammen er det over 160 sengeplasser på Gausdal leirsted! 

De store gresslettene er ideelle for camping, så ta med telt om det ikke er plass til alle inne. 

Arken er det mest karakteristiske bygget på Gausdal leirsted. 
Dette er stdet for møter og fellesamlinger. Her er det plass til 200 personer og i tillegg er det en stor scene. Det er et lydanlegg og noe lys i salen. 

Om Gausdal leirsted

Nedenfor Gausdal leirsted ligger Drammenselva. Etter 10-12 minutters gange på fin sti kommer dere til en sto og fin badeplass. 
Viktig med badevakter så alle føler seg trygge ved bading. Det kan på visse tider av året være noe stri strøm i elven. 


For booking av Gausdal leirsted ta kontakt med oss på post@gulsrudbooking.no eller på tlf. 33801700

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone