Aktiviteter og nærområdet

Gausdal leirsted har store uteområder. Dette innbyr til veldig mange aktiviteter. Fotballbanen er stor med gode mål og er alltid flittig brukt på leirer. I tillegg er det Beachvolleyballbane og lekeapparater for de minste.

Aktiviteter og nærområdet

Badeplassen ligger 10-12 min gange fra leirstedet. Dere følger en fin sti gjennom skogen og kommer til en fin strand langs Drammenselva. 

Ønsker man en vannaktivitet på leirsted området er det mange som lager en vannsklie i en av gressbakkene. Det er enkelt og en alltid populær aktivitet. 

I hovedhuset er det et eget ungdomsrom med sofaer og bord. Her er det litt forskjellige spill, men vi anbefaler alle gruppene å ta med spill selv. I rommet ved siden av kjellerstuen er det bordtennis. 

I nærområdet rundt Gausdal leirsted er det flere ting å finne på. Her kommer noen tips til steder å dra og ting å gjøre! 

NYHET! Høyt og lavt klatrepark har kommet til Modum! 

Aktiviteter og nærområdet

KUN 12 min i bil fra Gausdal leirsted ligger det nå en helt ny klatrepark 
Klatreparken har 5 klatreløyper med 65 elementer og 11 zip-linere, i tillegg til en naturlig klatrevegg med tre autosikringer.
Les mer...

Blaafarveværket og Koboltgruvene er kunst, kultur og industrihistorie, med guidede gruveturer, tilrettelagte kulturstier, Barnas bondegård med mye mer. Her er det spennende aktiviteter for grupper i alle aldre! Les mer... 

Vikersundbakken er verdens største hoppbakke, og et imponerende skue. Panoramautsikten fra toppen gir utsikt til Norefjell, Hallingdal, Gaustatoppen, Kongsbergknuten og hele den vakre Modumbygda. Til toppen kommer du ved å prøve deg på de 1078 trappetrinnene eller ved å gå eller kjøre veien opp. Aller best inntrykk av dimensjonene i bakken får du ved å ta trappene, så det anbefales!
Les mer...


For booking av Gausdal leirsted ta kontakt med oss på post@gulsrudbooking.no eller på tlf. 33801700

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone