Nærområdet

Mange aktivitetsmuligheter i nærområdet rundt Gulsrud leirsted!

Her er en oversikt over hva du hva du kan gjøre på og ved Gulsrud leirsted

Turterreng: Det er et flott turterreng rett i nærheten av Gulsrud. Det går stier rett opp til Finnamarka naturreservat. Etter ca. en times vandring, er du oppe ved inngangen til naturreservatet. Går du ca. en time videre, når du Breilitoppen på 702 moh. Med flott utsikt utover området. Kart med forslag til turer finner du i bokhyllen i peisestua. Dette området er også et fantastisk skitur-område. Det er oppkjørte løyper helt til Drammen.

Fotballbane: Det er egen fotballbane til disposisjon på Gulsrud leirsted. Størrelsen på banen er 25 x 40 meter og målene har en størrelse på 4 x 2 m.

Strand med grillplass: Vi kan tilby egen privat strand på Gulsrud leirsted. Her er det sandbunn og flytebrygge. I tillegg er det en fin bålplass.

Kanoer: Vi har til en hver tid 4 kanoer med årer og flytevester til bruk i sommerhalvåret. Det er også mulig å leie kajakker på forespørsel.

Fiskemuligheter: Det er gode fiskemuligheter. Her kan du blant annet fiske abbor, gjedde og andre ferskvannsfisk.

Inneaktiviteter: Hvis det er dårlig vær kan det være godt å ha aktiviteter inne. Liten fotballbane/innebandybane og 9-hulls minigolfbane. Det er bordtennisbord, fotballspill, airhockey, biljard og diverse spill og leker. Ellers så er møtesalen fin til ulike aktiviteter. Peisestue med stor fin peis.

Under finner du linker til flere aktiviteter og severdigheter i nærområdet rundt Gulsrud Leirsted

Det Konglige Modumske Blaafarveværk ble opprettet i 1773. Gjenåpnet som en kunst- og kulturattraksjon i 1978 og er nå en av landets mest besøkte turistattraksjoner.

Krøderbanen Norges lengste museumsjernbane! Levende jernbanemuseum med veterantog, chartertog og westernshow. Banen er 26 km lang og går mellom Vikersund og Krøderen, åpnet i 1872.

Vikersund hoppsenter Nordens største skiflyvningsbakke som ble åpnet i 1966.

Furumo idrettspark Modum har sin egen idrettspark som i tillegg til treningsløyper i skogsterreng består av en moderne friidrettsbane, en kunstfrossen skøytebane og en flott svømmehall.

Norefjell er Oslos nærmeste høyfjell. Siden alpin-OL ble arrangert på Norefjell i 1952 har Norefjell hatt et av de største og mest moderne alpinanleggene i Norge. 

Kongsberg skisenter er et flott skisenter med mange familievennlige bakker. Bra område for snowboard. 

Modum Golfklubb Modum Golfbane - en ni hulls bane i naturskjønne omgivelser. Modum Golfbane finner du ved bunnen av slalåmbakken i Vikersund. 

Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg, totalt 5,3 millioner liter vann fordelt på totalt 8 bassenger ute og inne. I tillegg er det tre boblebasseng, en kaldkulp, tre vannsklier og en liten barnesklie, strømkanal og klatrevegg.

Kirken i Modum Heggen kirke er soknets hovedkirke fra første del av 1200-tallet. Modum kirkekontor holder hus i Åmot kirke, som er den nyeste kirken i bygda.

En times kjøretur fra Oslo ligger Gulsrud Leirsted i flotte omgivelser. Veien er også kort fra Akershus og nedre Buskerud. Gulsrud er godt egnet for både sommer- og vinteraktiviteter, med rikelig plass ute og inne.

Fra Oslo: Kjør fra Oslo mot Drammen. Ta av E 18 like etter Liertoppen kjøpesenter mot Tranby. Følg denne veien i ca 3 km til en rundkjøring. Ta så Ringeriksveien som første avkjøring. Følg Ringeriksveien i ca 9 km for så å ta av til Modumveien på venstre side. Følg så videre Modumveien i ca 24 km til det er skiltet Gulsrud leirsted på høyre hånd.

Kollektiv transport: Nærmeste stoppested for kollektiv transport til GULSRUD leirsted er Vikersund sentrum. TIMEkspressen har meget god kommunikasjon til Vikersund. Denne går fra Oslo og har mange stoppesteder gjennom Akershus og Buskerud. rutetider finner du HER. Det går også tog til Vikersund. Søk opp tider på NSB. Ønsker dere pris på transport fra Vikersund ut til GULSRUD leirsted hjelper vi dere selvsagt med det. Vi har gode forbindelser og det koster ikke mye med en kort tur med minibuss eller buss. Ta kontakt med oss så hjelper vi dere gjerne!

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone