Om Hallingdal leirsted

Hallingdal leirstedet er godt vedlikeholdt med en del nyere overflater innendørs. 20 av soverommene har bad så dette stedet egner seg til mange typer gruppe. Med 36 soverom kan gruppen spre seg godt ut eller det kan fylles opp med madrasser på nesten hvert rom så det kan være mange på stedet samtidig! Her er det stor fleksibilitet. Dette gjør at det egentlig er plass til opp mot 140 pers.

Om Hallingdal leirsted

Peisestuen er fordelt på to avdelinger som gjør det romslig selv om det er mange der samtidig. Spisesalen og hemsen er i tilknytningen til peisestuen som gjør at gruppen fint kan spre seg utover om det er mange som f.eks spiser samtidig. På grunn av den gode takhøyden er det masse lys inn i fellesområdene som gir en flott atmosfære.  Kjøkkenet har en god størrelse og er godt utstyrt.

I kjelleren er det et populært aktivitetsrom med biljard, bordtennis og airhockey.

Omgivelsene er skog og fjell og innbyr til aktiviteter ute. Mange lager til hoppbakke og skilek rett utenfor inngangsdøren. Andre tar en tur i skiløypene som ligger 50 meter fra leirstedet.


For booking ta kontakt med oss på post@gulsrudbooking.no eller 33801700

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone