Aktiv fritid

I strandsonen på Tjømes østside har Aktiv fritid bygd opp sin Base Camp. Her tilbyr de en rekke spennende aktiviteter både i høyden og på bakkeplan.

Aktiv fritid legger stor vekt på å få med alle, også de med helseplager. Det er ikke viktigst med store muskler og topp kondisjon. Her er det utfordringer som passer for de fleste. På Base Camp har de også en stor Gamme hvor de kan tilbereder og serverer nydelig mat til grupper mellom 25 og 150 personer. I tillegg har vi en romslig Gapahuk med plass til 35 personer under tak.

For de sprekeste har de en 4 timers Via Ferrata klatretur med luftige rappelleringer.

Aktiv fritid ha 40 terrengsykler og tilbyr turer rundt på øya hvor deres guider viser frem skjærgårdsidyllene og forteller lokale historier. Dette er et lavterskeltilbud og området rundt Færder Nasjonalpark er enkelt å sykle og naturopplevelsene er supre.

De tilbyr også «59`sykkel» som er en morsom konkurranse hvor lagene skal sykle rundt for å finne ulike poster.

Nyhet fra 2018  
I klatreparken tilbyr de nå «Svart løype» for alle aldersgrupper.
«Småbarsk», «Mellombarsk» og «Gammalbarsk». 

«Fleip, Smak og Fakta» er en morsom konkurranse vi arrangerer for grupper inne på hotellene.

Aktiv Fritid – opplevelser med utsikt, har en supertrivelig stab med 12 instruktører som motiverer, instruerer og gir mye positive tilbakemeldinger til gjestene. Her finner du ingen ”skryteliste” av turer som de har vært med på. Det er av den enkle grunn at her er det normalt spreke turglade mennesker som er gode på de ulike aktivitetene og noen er også supergode på mat.

Ta kontakt med Gulsrud booking for priser til din gruppe i forbindelse med oppholdet på Havna.

Aktiv fritid Aktiv fritid Aktiv fritid
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone