Nærområdet

Hotellet ligger fantastisk til på Tjømes østside. Det er en rekke turmuligheter rett utenfor døren. 

Går du inn på www.visittjome.no får du en god oversikt over alt hva Tjøme har å by på. Det er mye natur og mulighet for flotte opplevelser.

Nedenfor er en liste på de viktigste stedene:

Verdens ende:

På Verdens Ende er det fort gjort å la blikket vandre ut over horisonten, mot havet og himmelen som møtes i uendeligheten. Ser du østover kan du på en god dag skimte naboene i Østfold, eller kanskje til og med Sverige. Ta med lunsjkurv og nyt den på en av de ytterste øyene du kan spasere til her ute.

Færder nasjonalpark:

Hele 325 kvm2 av nasjonalparken ligger under vann. Dette er både spesielt og spennende. 

Moutmarka:

Langs skjærgården på vestsiden finnes et naturområde som heter Moutmarka. Dette er et flott friluftsområde hvor man kan spasere helt nede i vannkanten. Moutmarka har en samling av svære koller av svaberg som bare få andre steder på Vestfoldkysten kan vise maken til.

Golf:

Kun 4 km fra hotellet finner du den eneste banen i Norden med Dobbel Ni design. Opplevelsen av banen gir deg 18 varierte hull. Tjøme Golfbane er en klassisk parkbane omgitt av praktfulle, og til tider veldig nærværende eiketrær.

Rikt kulturliv

Tjøme er ikke bare natur, øya har også et rikt kulturliv. Tjøme med øyene Tjøme, Brøtsø og Hvasser kan tilby et rikt kulturliv med kunstgallerier som tilbyr alt fra keramikk til maleri og fotograf

Nærområdet Nærområdet Nærområdet
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone