Hytter og leiligheter

Hytter og leiligheter

Hyttene på Scandic Havna tjøme er et glimrende alternativ for familier eller gruper som ønsker et rimelig overnattingstilbud. Leilighetene gir det lille ekstra!

Leiligheter

Det er også mulig å unne seg skikkelig luksus på Havna feriepark. I 2009 ferdigstilte hotellet 38 nye leiligheter (totalt 79 soverom) med fantastisk utsikt over Røssesundet. Hver leilighet er eksklusivt innredet med to eller tre soverom, stue, kjøkken, to bad og solrik terrasse med sjøutsikt.60 - 110 m² (4 - 6 personer)

  • Balkong eller terrasse
  • Kjøkken
  • Skrivebord og stol

Hytter

Det er 36 store hytter med 6 sengeplasser i hver hytte. I tillegg har hver hytte kjøkken, stue med egen spiseplass og bad/toalett. Det er egen terrasse utenfor hver hytte.

Alle hyttene ble pusset opp i 2013.

Separat stående hytter med to soverom, der hvert soverom har to separate senger. Fullt utstyrt kjøkken, bad og stue. De fleste hyttene har også et uteområde med hagemøbler hvor man kan lene seg tilbake og nyte utsikten.

  • 55 m² (6 personer)
  • Terrasse
  • Kjøkken
  • Sovesofa

Bilder fra leilighetene

Hytter og leiligheter Hytter og leiligheter Hytter og leiligheter

Bilder fra hyttene

Hytter og leiligheter Hytter og leiligheter Hytter og leiligheter

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone