Om Honne hotell

Honne Hotell og Konferansesenter er et godt utstyrt konferansehotell svært sentralt plassert ved Innlandets knutepunkt Mjøsbrua. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og på en liten høyde, som gir en flott utsikt til Mjøsa. Kort vei ned til Mjøsa og badeplassen Kremmerodden. Med under 2 timers reise fra Oslo området har vi stor tro på Honne hotell som en god destinasjon for mange av våre grupper!

Gode møtefasiliteter, profesjonelt teknisk utstyr og romslige fellesarealer gir en flott ramme for en vellykket konferanse. Honne hotell er opptatt av å bruke naturen – vann og lokaler er oppvarmet av fornybare ressurser gjennom flisfyrt bioenergianlegg.

Om Honne hotell

Honne hotell har 66 rom og er fleksible når det gjelder å tilrettelegge for familierom eller andre ønsker. Alle soverommene har bad. Totalt kan det bli plass til grupper på ca 150 personer. For barne- og ungdomsgrupper kan vi klare enda flere! En skikkelig gulrot gjennom vår avtale med Honne hotell er at grupper på over 70 personer kan få hele hotellet for seg selv!

På Honne Hotell kan du senke skuldrene, og komme i kontakt med naturen. I hotellets trivelige peisestue råder en avslappet atmosfære hvor en kan nyte utsikten over Mjøsa. De store stuene som innbyr til felleskap og gode samtaler tror vi er viktig for mange!

Konferansefasiliteter:
Honne hotell har mange ulike møterom som passer for grupper fra 2 til 170 personer. I tillegg er det store pauseareal i Honnehallen hvor en kan ha utstillinger og mingleområde. Peisestua ved resepsjonen, hemsen og den lille ekstra spisestua kan også benyttes til forskjellige opplegg.

Auditoriet er hotellets store stolthet, et unikt møterom med plass til 150 voksne personer. Er det familier så kan vi få plass til enda flere! Gode seter og skriveplate i seteryggen foran gjør det komfortabelt å skulle sitte konsentrert flere timer i strekk. Topp teknisk utstyr og god ventilasjon gjør dette møterommet til noe av det absolutt beste konferansemarkedet på Østlandet kan by på!

Foruten auditoriet er det 5 møtesaler i forskjellige størrelse samt 6 grupperom. Takhengt projector i auditoriet samt i alle store møtesaler. Fastmonterte høyttalere der det er behov. I tillegg har hotellet også mobilt lydanlegg. Fleksibel møblering gjør det mulig å få akkurat det oppsettet de forskjellige arrangementene trenger. Honnehallen er et flerbruksareale; brukes til pauser/ mingling, utstillinger, konserter, selskaper, dans osv. Kun fantasien (og takhøyden…) setter grenser! I underetasjen har vi en messehall hvor det er mulighet for bl.a å kjøre inn biler. Dette lokalet ligger i samme bygg som auditoriet og egner seg godt for firmaeksponeringer.

Kapasitet

u-bord

Klasser.

Kino

Kvm

Takhøyde

Auditoret

 

150

150

200

4,2 m

Sal 1

30

54

90

90

2,9 m

Sal 2

30

40

50

73

2,8 m.

Sal 3

20

22

30

46

3,0 m.

Møterom 4

28

40

50

75

2,4 m.

Tårnrommet, rundt bord

10-12

 

 

25

3,0 m.

Honnehallen

 

 

 

200

2,4 m.

For å booke Honne hotell, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no  

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone