Aktiviteter

Ikke vær redd for at du ikke skal ha noe å finne på når dere er på tur! Honne hotell og omgivelsene kan by på noe for enhver smak! 

Inne på hotellet er det Biljard og airhochey spill oppe på hemsen. I tillegg til stor boltreplass så er det også muligheter for å trene innendørs. Hotellet har vekter, matter, spinningsykler og red-cords i eget treningsrom. Dette må ikke forveksles med et treningsstudio – men det er en mulighet i all sin enkelhet.
Hotellet har diverse utstyr til ulike konkurranser. Eksempler på dette er melkespannholding, støvelkast og tautrekking.

Parkområdet utenfor hotellet er stort og frodig med benker og bord. Utearealet er på ca. 260 mål, og kan fritt benyttes av våre gjester til aktiviteter eller annet som måtte ønskes.
Vi skal etablere en fotballbane med mål i parkområdet. Det vil også bli satt opp volleyballnett. Baller til disse aktivitetene vil være tilgjengelig i resepsjonen.

Aktiviteter

Tømmerkoia (bildet) ligger på et høydedrag rett bak hotellet; med nydelig utsikt utover Mjøsa og Ringsaker-landet! I tømmerkoia er det plass til 40 personer. Her er dere helt alene og i tillegg til god plass inne er det god uteplass med plass til mingling, grilling, aktiviteter og hva en ellers måtte ønske.

Det er også en liten koie/gapahuk på nedsiden av hotellet, ned mot Mjøsa.


For booking av Honne hotell ta kontakt med oss på post@gulsrudbooking.no eller 33801700

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone