Lordehytta og andre lokale attraksjoner

Lordehytta

Dette er et populært sted om sommeren og er mye besøkt. Hytta ble bygget av Lord Salvesen på begynnelsen av 1900 tallet. Den fremstår som unik i sin særegenhet der den har en meget fremtredende plass i naturens elementer. Veien dit har flere alternativer – så her er det alltid greit å ha følge kartet – og kunne kart og kompass. Ruten er oppmerket og det vil også være anledning for felles turer når anledningen byr seg.
 

Lordehytta og andre lokale attraksjoner

Dammer Skjerkevatn

Her vil Eikerapen Gjestegaard arrangere visningsturer med grupper på forespørsel og etter nærmere avtale med hotellet.  Imidlertid er der mange steder som er verdt å oppleve og se, for mer informasjon henvend deg i resepsjonen på hotellet.

Lordehytta og andre lokale attraksjoner

Ljosland Fjellhage

Absolutt verdt ett besøk – dette er en Fjellhage som inneholder fjellplantene i Norge. Her er planter fra Svalbard – samt fra snaufjellet i Agder Fylkene. Fjellhagen er også gjort tilgjengelig for rullestoler og det er gratis å komme inn og ta en titt. For mere informasjon, kart og veiledning – så er vår resepsjon alltid behjelpelig.

Lordehytta og andre lokale attraksjoner
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone