Scandic Stiklestad

Bo på historisk grunn!

Vegg i vegg med Stiklestad Nasjonale Kultursenter, ligger dette fine Scandic hotellet i landlige omgivelser. Med sine 57 rom er det stort nok til de fleste arrangementer, men ikke så stort at det blir upersonlig. Det er mange møterom på hotellet og en flott, stor sal som tar over 1000 personer på konserter eller arrangementer. 

I restaurant Skalden kan du nyte deilige retter tilberedt av de flinke kokkene på kjøkkenet. Nyt lunsj, en tre-retters middag eller buffet. Gå ikke glipp av de deilige dessertene. Du kan holde et møte for opptil 280 deltakere i et av våre 8 møterom. I tillegg til å være en interessant bygning på grunn av både form og innhold, er hotellets moderne fasiliteter og gode restaurant verdt et besøk. De romslige hotellrommene er komfortable og flott innredet, og konferanserommene er lyse og luftige. Det er gratis utendørsparkering for gjester som ankommer med bil. Alle møterommene har gratis WiFi og moderne konferanseutstyr.

Slaget på Stiklestad, kanskje det mest kjente slaget i norsk historie, fant sted her. I samarbeid med Stiklestad Nasjonale Kultursenter tilbys en rikholdig opplevelsesmeny året rundt. Du vil finne mange aktiviteter for hele familien både på Stiklestad og i nærområdet. I tillegg til alt som skjer på Stiklestad Nasjonale Kultursenter, kan vi også anbefale aktiviteter som fotturer og skiturer, for ikke å glemme golfbanen som ligger bare 9 km unna.

For å booke Scandic Stiklestad, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no

 
Scandic Stiklestad Scandic Stiklestad Scandic Stiklestad Scandic Stiklestad Scandic Stiklestad
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone