Scandic Sørlandet

Hotellet tilbyr 210 flotte og nyoppussede rom med plass til over 700 personer. Det er et topp moderne fitnessrom som kan benyttes gratis av alle hotellets gjester. I den flotte hage er det et stort oppvarmet svømmebasseng med tilhørende bassengbar, som åpner 1. mai hvis været tillater det, og holder åpent frem til høstferien. Hotellet har store utearealer, beachvolleyballbane og á la carte restaurant med mange smakfulle retter for store og små.

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, utendørs svømmebasseng og har et spennende matkonsept. Rett utenfor døren finner du 170 gratis parkeringsplasser.

Hotellet ligger rett ved Dyreparken, Sørlandssenteret og IKEA, samt i gangavstand til buss. På Sørlandssenteret finner dere Norges lengste GoKart bane, for den som er interessert i litt fart og spenning

For å booke Scandic Sørlandet, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no

Scandic Sørlandet Scandic Sørlandet Scandic Sørlandet Scandic Sørlandet Scandic Sørlandet Scandic Sørlandet Scandic Sørlandet Scandic Sørlandet
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone