Scandic Voss

Med fantastiske friluftsmuligheter sommer som vinter, og med kort vei til Bergen, er Scandic Voss en ideell destinasjon for både forretnings- og fritidsreisende.

Scandic Voss har 215 rom, Haik Grill & Bar med uteservering samt flotte og fleksible møtefasiliteter. Med sin sentrale beliggenhet rett ved jernbanestasjonen, og som bygdas største hotell, er Scandic Voss en naturlig møteplass for både lokalbefolkning og turister.

Er du konferansegjest kan du benytte deg av våre moderne og fleksible møtefasiliteter med en kapasitet på opptil 400 personer. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy arrangementer – enten det er et mindre møte eller sammenkomst i intim atmosfære, eller en større bankett.

Hotellets treningsrom med badstue er perfekt for avkobling etter en lang dag med møter eller aktiviteter, om du ikke vil nyte av Voss' vakre natur rett utenfor hotelldøren.

Som nærmeste nabo ligger Voss Gondol, som frakter gjester nærmest fra hotelldøren til skibakkene og fjellet. Gondolens toppstasjon ligger på 820 meter over havet, og turen til fjells tar under ni minutter.

For å booke Scandic Voss, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no

Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss Scandic Voss
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone