Scandic Valdres

Velkommen til Scandic Valdres, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2019! Blant vakker natur, rolige omgivelser, tilbyr vi spennende aktiviteter, god mat, flotte møtefasiliteter - få mentalt og faglig påfyll i magiske Valdres. Hotellet befinner seg midt i Valdres, med kort reisevei til flotte turområder og aktiviteter både sommer og vinterstid.

Scandic Valdres har 10 fleksible møterom på et plan for 2-700 personer. Nyt god lokal mat og drikke i vår restaurant, eller våre unike lokaler for mindre grupper. Hotellet har gratis bemannet treningssenter for våre gjester, med basseng og badstue. Beliggenheten er helt fantastisk for konferansegjester, ingen stikker verken av eller hjem.

Scandic Valdres ligger idyllisk til ved bredden til Strandefjorden. Her har du muligheten til late dager ved vannet, handleturer i hyggelige butikker og spektakulære turer i nærliggende turområder. Valdres har mye å by på av aktiviteter både sommer og vinterstid. Med beliggenhet midt mellom Øst- og Vest-Norge er vi et perfekt stoppe- og møtested for de på reise, hvor vi anbefaler å oppleve Valdres som en del av reisen.

For å booke Scandic Valdres, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no

Scandic Valdres Scandic Valdres Scandic Valdres Scandic Valdres Scandic Valdres Scandic Valdres
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone