Scandic Alexandra Molde

Hotellet har 165 rom hvorav 120 med balkong vendt mot den fantastiske utsikten over fjorden, Moldivene og de 222 fjelltoppene i Moldepanoramaet. Vi er blant fylkets mest allsidige hotell for kurs, møter og konferanser, og et populært hotell for næringslivet i regionen.

Hotellets rike historie startet allerede tilbake til 1883. I 1940 ble hotellet bombet, og brant ned til grunn, men ble bygget opp igjen i 1950. Siden den gang har hotellet utviklet seg til å bli et av fylkets ledende hotell med flotte fasiliteter for møter/konferanser, næringsliv og for ferie/fritidsreisende.

Hver morgen serveres en stor og smakfull frokostbuffet til alle gjester. Frokosten, et velkjent renommé, ideelle møtelokaler og hyggelig atmosfære gjør oss til populært vertskap. Ved siden av resepsjonen finner du en døgnåpne shop, med et utvalg av lette måltider, snacks og drikkevarer. 

Opptil 30 biler kan overnatte tørt, trygt og godt i hotellets garasjekjeller.

Molde har sentral beliggenhet til et av Norges mest spennende turistområder. Innen en time når dere nasjonale turistskatter som Trollstigen og Atlanterhavsvegen, fantastiske toppturer både sommer og vinter i Isfjorden eller Eikesdalen. Molde er den perfekte destinasjon for dagsturer i fylket. Alexandra ønsker å være hotellet for de som søker de aktive opplevelsene. Rosenes by har også et bra kulturelt og sportslig tilbud. Molde Internasjonale Jazzfestival og Bjørnsonfestivalen er de store kulturelle trekkplasterne, men gjennom hele året arrangeres mange konserter, teaterforestillinger, og andre kulturelle og sportslige events.

For å booke Scandic Alexandra Molde, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no

 
Scandic Alexandra Molde Scandic Alexandra Molde Scandic Alexandra Molde

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone