Om Sjøglimt

Om Sjøglimt

Sjøglimt Leirsted ble bygget allerede på 50-tallet, men er bygget ut og pusset opp flere ganger. Stedet er under stadig utvikling og det jobbes nå med å utvide sengekapasiteten og det sanitære.

Mange sengeplasser og lun atmosfære

Sjøglimt kan tilby over 100 sengeplasser i 4-sengsrom. Disse rommene er fordelt på to fløyer og flere tasjer, slik at det er lett å dele opp gruppen, men det er likevel oversiktlig for alle.  Leirstedet har en koselig peisestue og egen møtesal i tilknytning til peisestuen. Veggen mellom disse rommene kan åpnes slik at det blir et stort rom med plass til nærmere 200. I underetasjen på Sjøglimt finner du en flott spisesal og moderne storkjøkken. I tilegg er det aktivitetsrom med fotballspill og bordtennis og grupperom som kan brukes til det meste.

Store og fine uteområder 

Det er et stort uteareal som innbyr til lek og hygge. Her finner du stor fotballbane, huskestativ, tråbiler og annet som passer fint for barna. Det er også en koselig bålhytte på området med plass til ca 40 personer. På en av veggene til et av husene er det bygd en spennende klatrevegg. Denne kan selvsagt benyttes av alle som har med personell med de rette kvalifikasjonene.

Rødenessjøen med bademuligheter ligger en kort spasertur unna Sjøglimt leirsted. det er også fine turområder rett utenfor døren til leirstedet. Er det på vinterstid og det er nok snø, kjøres det opp skiløyper rett på utsiden av leirstedet.

Om Sjøglimt
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone