Nærområdet

Nærområdet 

Fra Sjøglimt leirsted er det ca 5 minutter med bil til Ørje som er det nærmeste tettstedet  og handelssentrum. Ørje er handelsentrum i Marker kommune med ca. 3500 innbyggere. Her finner du butikker, serveringssteder, bensinstasjoner og mange andre servicetilbud.

Ørje er blant annet kjent for historiske sluser i Haldenvassdraget, et aktivt dampbåtmiljø, kanalmuseet og Galleriet på Ørje Brug. Mer informasjon om slusene finner du her på https://www.haldenkanalen.no/

I Ørje ligger dampbåten «Turisten» som i 2009 ble pusset opp for 35 millioner kroner. Denne er det mulig å leie eller benytte de faste rutene som går om sommeren. Mer info på www.dampbåt.no  

Fra Sjøglimt så tar det under 10 minutter og kjøre til Sverige. Nærmeste tettsted er Töcksfors med gode shopping muligheter.

Østfoldbadet er et stort badeland som ligger i Askim ca 30 min fra Sjøglimt.

Nærområdet

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nærområdet
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone