Skarslia hotell - velkommen til fjells!

Skarslia hotell 900 moh.
Skarslia hotell 900 moh.

900 moh. i Vats i Ål kommune, ligger Skarslia hotell. Hotell åpnet i 1963 og har lange tradisjoner i Hallingdal. Med sine 12 000 kvm er det nok boltreplass til mange uten at det føles trangt.

Det er flere store stuer/oppholdsrom så hotellet passer også veldig bra til familiegrupper og ungdomsgrupper. De store arealene gjør at flere grupper også kan være på stedet samtidig, men i utgangspunktet booker vi hotellet til én gruppe. Hotellet har et stort kjøkken, så her kan du faktisk lage maten selv på et hotell, det er litt unikt! Men vi kan selvsagt også servere mat til din gruppe. 

Skarslia hotell er et eldre hotell og har enkel standard, men alle rommene er svært romslige og har eget bad med dusj. Flere av rommene har også et ekstra soverom. I tillegg til stort kjøkken, spisesal, møtesal og flere stuer/oppholdsrom har hotellet et eget oppvarmet basseng. 

Skarslia hotell ligger i fint fjellandskap og på foten av fantastiske Bergsjøområdet. Her er det mange flotte turmuligheter sommer som vinter. Les mer om dette under aktiviteter. 

For å booke Skarslia hotell, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no  

FAKTA

Pris fra 485,-

  Inkl. fullpensjon + mva

 

 

Oslo 212 km (3 t 12 min)  
Hønefoss 157 km (2 t 15 min)

Bergen 295 km (4t 30 min)

 

Aktiviteter innendørs:
Skarslia hotell har eget svømmebasseng. I kjelleren på hotellet er det et stort aktivitetsrom med bordtennis billard og andre spill

 

Aktiviteter utendørs:
Fantastiske turmuligheter rett utenfor døren sommer som vinter. fotball og volleyballbane. Skarslia ski- og akesenter ligger vegg i vegg med hotellet så her er det ski in ski out til både alpint og langrenn. 

 

Antall soverom: 54 stk
Antall leiligheter: 2 stk med 7 soverom

Antall senger totalt: 206 stk

 

Antall soverom med bad: 44 stk

 

Antall møterom: 2 stk

Fasiliteter

Skarslia hotell er på over 12 000 kvadratmeter og egner seg særdeles godt til grupper. Det er mange oppholdsrom og god plass til mange så her ligger forholdene til rette for å skape et godt felleskap!
Les mer
Hva med å leie hele kjøkkenet og lage maten deres selv? Eller vil dere komme til dekket bord? Valget er deres! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer behovet og budsjettet deres best.
Les mer
Sykle fra støl til støl eller fiske i et stille fjellvann? Prøve ridning for første gang? Eller hva er mer norsk sommer enn å vandre i fjellheimen i Ål i Hallingdal. På vinteren er det selvsagt mange muligheter for bra skikjøring og aking!
Les mer
Overnatting for opp mot 500 personer rundt Skarslia og Bergsjø!

Ved å kombinere Skarslia hotell, Skarslia apartments, Vats fjellstue og Rødungstøl hotell kan vi huse opp mot 500 personer på et avgrenset område! 

Vi ser bare muligheter, så ta gjerne kontakt med oss i dag!

BILDER

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone