Hotellet

Hotellet

Sole Gjestegård er et sjarmerende sted, idyllisk plassert ved Krøderens bredd.

Hovedhuset står fortsatt som et vakkert monument og inneholder i dag spisestue, soverom (i dag hotellets suite) og noen kontorer. Hotelldelen som ble påbegynt på midten av 60-tallet, koblet den gamle stallbygningen og hovedhuset sammen. Deretter har Sole blitt utvidet opp til flere ganger og utgjør en flott ramme til den gamle gården med nytt og gammelt i fin harmoni. Den «nye» hotelldelen er bygget på 60- og 70 tallet, og et slikt hus blir aldri ferdig «modernisert». Vi forsøker etter beste evne å kompensere dette med hyggelig og imøtekommende betjening og en uformell, avslappet og god atmosfære.

På Sole Gjestegård finner du koselige rom i ulike størrelser og farger, alle med eget bad. De sjarmerende rommene ligger usjenert til, delvis med utsikt over Krøderen, delvis ut mot gårdsrommet. Suiten i det gamle hovedhuset er velholdt og ærverdig innredet.

Gjestegården kan tilby:

60 rom
3 møtesaler
Internett
110 senger
9 grupperom
Svømmebasseng
Stor parkeringsplass
20 mål park
Badstue
Kulinarisk mat
Strandlinje
Strandhus med bålpanne

Hotellet Hotellet
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone