Hotellet

Hotellet

Sole Gjestegård er et sjarmerende sted, idyllisk plassert ved Krøderens bredd.

Hovedhuset står fortsatt som et vakkert monument og inneholder i dag spisestue, soverom (i dag hotellets suite) og noen kontorer. Hotelldelen som ble påbegynt på midten av 60-tallet, koblet den gamle stallbygningen og hovedhuset sammen. Deretter har Sole blitt utvidet opp til flere ganger og utgjør en flott ramme til den gamle gården med nytt og gammelt i fin harmoni. Den «nye» hotelldelen er bygget på 60- og 70 tallet, og et slikt hus blir aldri ferdig «modernisert». Vi forsøker etter beste evne å kompensere dette med hyggelig og imøtekommende betjening og en uformell, avslappet og god atmosfære.

På Sole Gjestegård finner du koselige rom i ulike størrelser og farger, alle med eget bad. De sjarmerende rommene ligger usjenert til, delvis med utsikt over Krøderen, delvis ut mot gårdsrommet. Suiten i det gamle hovedhuset er velholdt og ærverdig innredet.

Gjestegården kan tilby:

60 rom
3 møtesaler
Internett
110 senger
9 grupperom
Svømmebasseng
Stor parkeringsplass
20 mål park
Badstue
Kulinarisk mat
Strandlinje
Strandhus med bålpanne

Hotellet Hotellet
 

Gulsrud booking

33 80 17 00


Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Kontakt oss

Vi booker kun grupper over 20 personer
Powered by Cornerstone