Norefjell

Du finner Norefjell bare 90 minutter fra Oslo med lette vandreturer og befriende utsikt. Om vinteren er skimulighetene mange for både småbarnsfamilier og våghalser.

Du kjenner kanskje Norefjell som Oslos nærmeste fjellområde, men når du står med føttene plantet i høyden og puster inn klar og frisk luft med ny appetitt, er storbyens stress og mas pakket vekk. Norefjell er bevis på at sentral beliggenhet fint lar seg kombinere med ro og urørt natur.

Kom sommer eller vinter – den familievennlige turen til Høgevarde, 1459 meter over havet er like givende. På skyfrie dager slås den fenomenale  utsikten over store deler av Østlandet kun av Gaustatoppen i Telemark, et fjell du også kan se herfra.

Norefjell om vinteren har rykte som klitt av et skiparadis for alle. Slalåm eller telemark, snowboard eller offpiste – her finner du noe for enhver smak med nord-Europas høyeste fjellvegg som måler 1010 meter og mulighet til å stå utfor fra 1188 meters høyde ned til isen på innsjøen. Anlegget har også terrengparker med railer og store hopp. Totalt er det 13 heiser og 26 nedfarter på Norefjell.

Norefjell er også utpreget familievennlig med godt utviklet skiskole og barnevennlige bakker samt en rekke andre attraksjoner og overnattingsmuligheter.

Liker du best langrenn, kan du putte appelsinen og Kvikk Lunsjen i lomma og legge i vei i det Aftenposten kaller «et av Norges aller beste områder med tanke på skispor med utsikt».

Når barna og du blir sultne på et ordentlig måltid, velg blant flere gode spisesteder. På de mange bordene serveres alt fra hamburgere og pizzaer til tapas tilberedt med lokale råvarer.

Finn mer inspirasjon på Norefjells offisielle nettsted.

Norefjell Norefjell
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone