Aktiviteter

Aktiviteter

På Sole Gjestegård er det kort vei til morsomme og avslappende aktiviteter vinter som sommer.

Etter en god og deilig tur i frisk luft, sommer og vinter, er det alltid godt å ta seg en velfortjent pause i badstuen og en svømmetur i Krøderfjorden eller hotellets innendørs basseng. I parken utenfor vil du finne volleyballbane, bålplass og gode muligheter for å ta en blund i solsteiken. Gjestegårdens kanoer ligger langs stranden klare til å bruk for deg som vil utforske Krøderens bredder. I løpet av sommeren 2018 vil det også bli laget en fotballbane i parken.

Krøderfjorden ligger forlokkende til ved bredden av hotellets egen park. Det er 40 meter langgrunt ut før dypet, som gir en sikker og flott plass for barn å bade på. Ytterst på bryggen kan de som foretrekker stupe ut i dypet. Krøderfjorden er også et unikt sted for padling og Sole Gjestegård er et flott utgangspunkt. 
På vinteren er Krøderfjorden islagt, så da bruker man hotellets eget svømmebasseng. Er man litt vågal tar man først badstue og så løper ut i snøen og ruller seg litt, før man hopper ut i bassenget for å få varmen igjen. Det er direkte utgang fra basseng til parken.

I løpet av 2018 vil vi også tilby retreater på Sole Gjestegård, ut fra Kommunitetsarbeidet som drives på gården ut fra Filadelfiakirken i Oslo.

Aktiviteter
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone