Aktivitetstilbud

Aktivitetstilbud

Familien Storaas har alltid vært glad i å samle familie og venner til ulike aktiviteter.

Da dette gir energi og noe å snakke om. Søstrene Storaas oppdaget fort at det viktigste for at en skal ha det gøy og sosialt er å gjøre aktivitetene sammen og har derfor viderført dette. På Søstrene Storaas hotell tar vi dere med ut i skogen rundt hotellet eller det utføres øvelser på vårt gamle tun fra 1800 tallet. Som barn fikk en ofte beskjed om at en må være ute for å få ut energi. Glem ikke at dette gjelder også for voksne. Vi tilbyr aktiviteter fra 98,- pluss lokaleie.

Det er også mulighet å kombinerer aktiviteter med lunsj ute i det fri uten bilstøy i Storaas sine landlige omgivelser.

Teambuilding i skogen

Praktiske øvelser som går på det å samarbeide på forskjellige måter. Hver øvelse har forskjellige motiv, noen handler det om å finne de naturlige lederne på laget, mens andre handler det om at ofte går ting raskere om en samarbeider.  Varighet fra 1,5-2,5 time.

Leker på tunet innspirert av Leonardo da Vinci

Stafetter, lek, tenking og moro. Passer best som et kortere avbrekk eller sammen med aperitiffen. Varighet 30 min-1,5 time

Leirdueskyting

Bli med en av våre skarpskyttere og prøv dere på leirduene våre. Maks.10 personer. Er gruppen flere, del inn i lag der noen skyter og andre gjør andre aktiviteter. En artig aktivitet for de som trenger en ordentlig oppkvikker.

Skiskyting

Vi samarbeider med Jondalen skytterlag og noen av Norges fremste skyttere og lager skiskyting. Gjennomfør konkurransen med nesten samme utstyr som forsvaret brukte under 2. verdenskrig. Dette er en bestillingsaktivitet, og vi tar forbehold om nok snø/frost.

Ut på tur vinter

Ta aperitiffen eller et avbrekk og spis en Storaaspølse i Villmarksleieren. En fra Storaas følger dere opp i skogen til villmarksleiren. Det tar ca 10 minutter å gå. Her venter bål og en får servert bratwurstpølse som er laget fra Storaas sin egen gris. Minst 10 personer/ 10 pølser.

Ut på tur sommer

Søstrene Storaas hotell ligger idylisk til ved Buvannet. Spaser de 800 meterene ned til vannet fra hotellet og nyt eks en sommer punsj, enkel villmarksnacs eller en drink i vannkanten. Kanskje noen tørr å ta et bad?

Gårdsaktivitetene

Søstrene Storaas hotell ligger landlig til med utspring fra Moen gård. I riktige omgivelser tar vi deg med tilbake i tiden. Med mye lek og litt alvor går lagene med stolthet og mot i gang med dagens tvekamper. Her får deltakerne bryne seg i duell mot hverandre, i øvelser som krever kreativitet, styrke, stahet, kunnskap og samarbeid. Vi har også et tett samarbeid med «Farmen Simen» fra fjorårets program, som kan være med å lede en finale.

Aktivitetstilbud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedfyrt badestamp

Etter en lang dag med møter, aktiviteter eller skitur på Blefjell er det utrolig deilig å synke ned i en av våre tre vedfyrte badestamper. Disse blir fyrt i 8 timer fra tidlig om morgenen slik at de skal bli gode og varme når kvelden kommer. Vi har også en badstue og en koselig stue fra 1800-tallert som vi fyrer opp. Inkludert i prisen er håndklær og snacks som settes frem.  

Badstue

På Storaas har vi et gammelt tun med gamle hus. Her ligger også vår badstue ved siden av våre badestamper.

På bestilling varmer vi opp badstuen. Ønsker en at vi også varmer opp den gamle stuen som ligger ved siden av, er også dette mulig. Det er plass til ca 12 personer i Lyngdalstuen.

Ved badstuen er det to fellesdusjer. Det legges ut håndklær til antall personer.

Badstuen kan brukes før kl 20:00.

Maling med Cathrine Finsrud

Del i mindre grupper på 3-4 stk og samarbeid om å lage bilder som om ønskelig kan auksjoneres bort til middagen. Pengene kan gå til noe sosialt eller veldedig formål. Dette er en kreativ aktivitet, samtidig som den lett kan linkes til den faglige biten. Under middagen må hver gruppe presentere sitt bilde.

Dansekurs med Release Dance

Linda Hinrichsen er daglig leder ved Release Dance i Kongsberg og har18års erfaring som danser og dansepedagog. Vi hjelper deg å booke den perfekte danse-session for hele utdrikningslaget, brudepar som trenger hjelp med brudevalsen eller en ønsker å overaske sine ansatte med en fysisk aktivitet som avsluttes med et dansenummer under middagen. Dansekurs kan bookes i lokalene til Release eller her på Storaas.

«Lag din egen fest»

Dette er et konsept som er satt sammen av flere av våre aktivitetstilbud og blir alltid en suksess! Dere blir delt i forskjellige grupper, noen lager underholdning, noen kan f.eks lage kveldens desserter og noen dekorerer rommet for kvelden. Dere får hjelp av kunstnere, kokker, musikere og skuespillere til å sette et helt eget og spesielt preg på kvelden.

 

 

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone