Alpint

Skarslia

Skarslia kan tilby alpine nedfarter for så vel nybegynnere som den mer erfarne. Vi har hele spekteret fra grønne til svarte løyper.
Vi har 3 alpine nedfarter på 1300, 1200 og 1000 meter.
I tillegg er det laget en egen nedfart på 400 meter med flombelysning.
Vi har barneheis og nedfart på 200 meter som også er lyssatt med flomlys.
På Skarslia er det kafeteria hvor man kan bestille mat og drikke mellom øktene i bakken. Dette kan nytes inne eller ute på den solfylte terrassen.
Gå inn på http://skarslia.no/

Ål Skisenter

Ål Skisenter ligger sentralt til, midt i hjertet av Vinterlandet Hallingdal.Skisenteret har snøkanoner som til enhver tid sikrer 13 km med velpreparerte løyper avforskjellig vanskelighetsgrad, der fallhøyden er på over 450 m.Ål Skisenter er mest kjent for Svartebergløypa, som er en av Norges beste storslalåmløyper.Dette er en trasé som både herre- og damelandslaget i alpint har gjestet ofte.I tillegg kan vi skilte med en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet.
Gå inn på https://www.aalski.no/

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone