Om Fossheim leirsted

Fossheim leirsted ble bygget i 1958/59 og den første leiren ble avholdt sommeren 1959. Det er Normisjon region Øst som eier det koselige leirstedet på Fosser. Bestyrer på Fossheim leirsted er Monica Borstad.

Om Fossheim leirsted

Fossheim leirsted er ideelt for konfirmanter og andre barne- og ungdomsgrupper. Det er store soverom med køyesenger og gode felles dusj og toalett fasiliteter. Bordtennis og fotballspill er tilgjengelig i aktivitetskroken.

Peisestuen er hjemmekoselig innredet og ligger som hjerte midt i bygningen. Her er det diverse spill tilgjengelig. Rett ved siden av er det en møtesal med scene og piano. Det er lydanlegg fastmontert i tak. I underetasjen er det en fin spisesal med utgang til uteområdet og et bra kjøkken.     

Uteområdene er store og det er en fin fotballbane med naturgress. I tillegg er det noen lekeapparater og gode muligheter for lek og moro. Nytt av året er en fin grillhytte rett ved hovedinngangen.

Fossersjøen ligger rett nedenfor leirstedet. Fossheim leirsted har kanoer som kan lånes om dette avtales på forhånd.

Oversikt over soverom:

9 stk 8 mannsrom
1 stk 6 mannsrom
1 stk 4 mannsrom      
3 stk enkeltrom
1 stk tomannsrom i tilknytning til garasjen.


For booking av Fossheim leirsted ta kontakt med oss på post@gulsrudbooking.no eller på tlf. 33801700

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone