Fossheim leirsted

Fossheim leirsted
Fossheim leirsted

Fossheim Leirstedet ligger på Fosser i Aurskog-Høland, ca 45 minutter med bil fra Lillestrøm og 1 time fra Oslo. Leirstedet ligger idyllisk plassert ved Fossersjøen i rolige og romslige omgivelser.

Fossheim har 6 kanoer og flotte forhold for uteaktiviteter som fotball, volleyball, lek og aktivieter etc.  En helt ny grillhytte er plassert på tunet foran hovedinngangen og har blitt et koselig samlingspunkt.

Atmosfæren på Fossheim leirsted er lun og hjemmekoselig. Det er gode fellesarealer som spisesal, møtesal og peisestue. Soverommene er store og det er gode dusj og toalett fasiliteter. Bordtennis er tilgjengelig i aktivitetskroken og en rekke små og store spill til bruk i peisestua.

For å booke Fossheim hotell, ta kontakt med Are på telefon
450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no  

FAKTA

Pris fra 500,-

  Inkl. fullpensjon + mva

 

 

Lillestrøm 40 km (45 min)
Oslo 40 km 60 km (60 min)

 

Aktiviteter innendørs:
Bordtennis og fotballspill er tilgjengelig i aktivitetskroken og en rekke små og store spill til bruk i peisestua. Møtesal med scene for aktiviteter.

 

Aktiviteter utendørs:
Fotballbane, grillhytte, kanoer, «mesternes mester» aktiviteter. Ellers gode turmuligheter sommer som vinter. 

 

Antall soverom: 14 stk
Antall senger totalt: 87 stk

 

Antall soverom med bad: 0 stk

 

Antall møterom: 2 stk

Fasiliteter

Fossheim leirsted er ideelt for konfirmanter og andre barne- og ungdomsgrupper. Det er store soverom med køyesenger og gode felles dusj og toalett fasiliteter. Bordtennis og fotballspill er tilgjengelig i aktivitetskroken.
Les mer
På Fossheim leirsted kan du velge om du vil lage maten din selv, eller om du skal få den servert. Frister det at noen skjærer opp alt til tacoen på lørdag? Ta kontakt med oss så fikser vi det!
Les mer
Uteområdene er store og det er en fin fotballbane med naturgress. I tillegg er det noen lekeapparater og gode muligheter for lek og moro. Nytt av året er en fin grillhytte rett ved hovedinngangen. Mulighet for å låne kanoer til bruk på Fossersjøen som ligger rett nedenfor leirstedet
Les mer

Trenger dere busstransport?

Vi hjelper dere gjerne med å finne en god pris! 

Ta kontakt med oss!

BILDER

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone