Umiddelbar nærhet til fjellet!

Rødungstøl høyfjellshotell

Ingress her

Kos deg i Ål skisenter!

Rødungstøl Høyfjellshotell

Rødungstøl Høyfjellshotell ligger unikt til ved Rødungen/Bergsjø 1050 moh. i Ål i Hallingdal. Hotellet har et flott utsyn over Hallingskarvet og Reineskarvet, et av de flotteste fjellområdene i Norge. Bergsjøområdet er et godt utgangspunkt for å oppleve friluftslivets gleder, sommer som vinter. Rett utenfor hotelldøren finner du flerfoldige kilometere med turstier, gode stølsveier for sykling, en rekke fiskevann, muligheter for padling og alt annet du kan tenke deg av sommeraktiviteter. Et par hundre meter fra hotellet ligger Vats fjellkyrkje. Her er det plass til ca. 120 personer i hovedsalen og på galleriet. Kirken har eget kjøkken, stue, tre soverom, dusj og toaletter. Med sine store vinduer og utsikt mot den vakre og ville naturen, gir Vats fjellkyrkje unike opplevelser til ditt arrangement. Rødungstøl Høyfjellshotell har 40 rom, alle med bad. Hotellet lager god, hjemmelaget mat, har hyggelige salonger, kurs/konferanserom, peisestue, badstue, bibliotek, lekerom, og et meget godt miljø å tilby gjestene.

Stier og fjellveier krysser daler og fjell i alle himmelretninger i Ål og gjør den vakre fjellheimen lett tilgjengelig både sommer og vinter

For å booke Rødungstøl høyfjellshotell, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no 

 

FAKTA

Pris fra 565,-

  Pris inkl fullpensjon. + Mva

 

 

195 min fra Oslo 
0,1 km til buss / 29 km til tog.

 

Aktiviteter innendørs:
Bordtennisbord, lekerom for barn og badstue

 

Aktiviteter utendørs:
Volleyballbane, sykkelbåt, sandkasse, uendelige turmuligheter, ski og slalåm

 

Antall soverom: 40 stk
Antall senger totalt: 140 stk

 

Antall soverom med bad: 40 stk

 

Antall møterom: 2 stk

Aktiviteter

Gå på ski blant mektige fjell, sykle fra støl til støl eller fiske i et stille fjellvann? Eller hva er mer norsk sommer enn å vandre i fjellheimen i Ål i Hallingdal.
Les mer
Fjellkirken ligger fantastisk til på høyfjellet mer enn 1000 moh. Med store vinduer og utsikt over vidder, fjell og innsjøen Rødungen får du naturen inn i gudstjenesten!
Les mer
Beliggende 1050 moh, mellom Hallingskarvet og Reineskarvet, ligger alt til rette for unike opplevelser og aktiviteter.
Les mer

Det må være en grunn til at det norske landslaget trener i Ål skisenter! 

Ål Skisenter har et stort familieområde, samt område for freeride og jibbing. Skiområdet går fra 570 til 1042 m, har 5 heiser, og har totalt 16 km med preparerte nedfarter.

Les mer om Ål skisenter her

BILDER

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone