Om hotellet

Tenk å kunne ha et helt hotell bare for din gruppe! På Skarslia hotell er det faktisk mulig. Dere kan til og med lage maten deres selv om dere vil!

Skarslia hotell ligger fint til på ca 900 moh. i Vats i Ål kommune. Hotellet åpnet dørnene i 1963 og har lange tradisjoner i Hallingdal. Med sine 12 000 kvm er det nok boltreplass til mange uten at det føles trangt. Samtidig så trenger ikke gruppene å benytte alle soveromsgangene. Dette gjør at hotellet passer like bra for en gruppe på 80 som en gruppe på over 200 personer! 

Oppholdsrom
Nesten alle hotell som bygges i dag har for liten plass til mingling og felleskap. Dette er ikke tilfellet på Skarslia hotell! 
Det er flere store stuer/oppholdsrom så hotellet passer også veldig bra til familiegrupper og ungdomsgrupper. De store arealene gjør at flere grupper også kan være på stedet samtidig, men i utgangspunktet booker vi hotellet til én gruppe. 
Vil du ta en kikk på planskissen til hotellet så finner du den nedenfor. 

Planskisse Skarslia hotell.pdf

Soverom
Skarslia hotell er et eldre hotell og har enkel standard, men alle rommene er svært romslige og har eget bad med dusj.
Det er 44 hotellrom, men 10 av rommene har et tilstøtende rom. Derfor er det totalt 54 soverom på hotellet. 
i tillegg er det to leiligheter på hotellt som tilsammen har 7 soverom. 
Tilsammen er det over 200 sengeplasser på Skarslia hotell. Flere av rommene har også mulighet for mandrasser i tillegg. 

Kjøkkenet er stort og funksjonelt. Her er alle fasiliteter for å få laget mat til mange! Det er et stort fryserom og et endal større kjølerom. 

Spisesalen har plass til ca 120 personer. Men det er lett å bruke tilstøtende rom så alle kan spisesamtidig selv om gruppen er stor.

Rett ved siden av spisesalen ligger møtesalen. Her skal det bygges en scene og kjøpes inn nye møtestoler så det vil være plass til godt over 200 personer samlet. Det vil være et enkelt sanganlegg tilgjengelig og noe front -og dekorlys. 

Om hotellet

I kjelleren er det et stort aktivitetsrom, en like stor kjellerstue og to barområder. Aktivitetsrommet har i dag bordtennisbord og biljardbord. Her skal det kjøpes inn flere aktiviteter. I tillegg er det bord og benker og fint å samles for aktiviteter og spill. 
Baren kan brukes til det man måtte ønske:) kanskje etablere en egen leirkafe her? Eller et samlingssted for lederene? Det er det som er så bra med Skarslia hotell, det er så mange muligheter og dere bestemmer selv hva dere vil bruke fellesrommen til! 

Bassenget er alltid populært å bruke! Det er ca 12 meter langt og 5 meter bredt og har god dybde. det er garderober og dusjer i tilknytning til bassenget. Bastua kan også brukes. Bassenget varmes opp etter avtale. 

Overnatting til grupper på opp mot 300
Skarslia apartments ligger i tilknytning skisenteret og er nærmeste nabo til hotellet. Er gruppen over 200 personer kan vi suplere overnatting ved å benytte leiligheter i Skarslia apartments. Her er det 12 leiligheter med plass til 6-8 personer i hver leilighet. 
De som bor i disse leilighetene kan selvsagt spise og oppholde seg sammen med gruppen på hotellet. 

Overnatting til grupper på opp mot 500
Gulsrud booking har samarbeid med Vats fjellstue, Skarslia apartments og Rødungstøl høyfjellshotell som alle ligger i en radius på ca 3 km. 
Dette gjør at vi kan ordne overnatting til mange innenfor et ganske avgrenset område. Vi kan selvsagt også ordne med transport mellom hotellene og evnt felles møteplass. 

For booking av Skarslia hotell ta kontakt med oss på post@gulsrudbooking.no eller på 33801700

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone