Aktiviteter sommer og vinter

Sommer- og høstaktiviteter

Legger du noen sommerdager hit til Vats og Bergsjøområdet, kan du la deg friste av milevis med merkede turstier og gode sykkelveier i levende stølsmiljøer på høyfjellet.

På flere av stølene kan du unne deg smaken av ekte stølskost og kanskje får du møte både budeia og busetningen. Her finner du også mange forskjellige fjellvann, der du kan bade eller prøve fiskelykken.

I tilknytning til hotellet har vi utendørs leke- og aktivitetsområde med lavvo, sandkasse, huske, lekeapparater, fotballbane og beachvolleyball.  Dete er bademuligheter i elven rett nedenfor hotellet. 

I tillegg til mangfoldet av muligheter i direkte tilknytning til hotellet, er det kort avstand til enda flere gode opplevelser:

Hallingdal feriepark som ligger rett utenfor Ål sentrum har MYE å by på. Her er det egen høyt og lavt klatrepark og mye mer. 
Les mer om tilbudet dere HER

Vinteraktiviteter 

I nærområdet til Skarslia hotell er det ca 150 km merka og preparerte skiløyper med doble spor og skøytetrase som loser deg gjennom vakre høyfjellsterreng.

 

Skarslia Ski- og Akesenter ligger som nærmeste nabo til hotellet og her kan vi tilby våre grupper uslåelige priser på heiskort og skiutlei. Skarslia har også en av landets beste kjelkebakker. koble akebrettet som du leier i skisenteret på skiheisen og kjør ned preparerte løyper i stor fart! Dette er garantert more for ALLE! 

Rolige fjellveier innbyr til både sparkturer og kanefart, mens de åpne viddene er fristende til hundekjøring, kiting og skiseiling.

Utleie av: Langrennsutstyr, fjellpulk, skiseil, alpinutsyr, snowboard med mer. 

Preparerte skiløyper - "live oppdatering"

For booking av Skarslia hotell ta kontakt med oss på post@gulsrudbooking.no eller på 33801700

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone